Paris Brosnan, l'altre fill model de 007

El fill petit de Pierce Brosnan ha debutat a la passarel·la a punt de complir els 17, com va fer ja fa anys el seu germà Dylan

zentauroepp41587904 milan  italy   january 13   paris brosnan walks the runway a180119125144

zentauroepp41587904 milan italy january 13 paris brosnan walks the runway a180119125144 / Jacopo Raule

3
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Tothom diu que és el que s’assembla més a ell dels seus cinc fills. Paris Beckett Brosnan ha heretat la mirada seductora i el somriure del seu pare i molts dels gestos de l’actor irlandès, encara que no la seva passió pel cine, com segurament li hauria agradat i com tants aventuraven. Com si per ser fill d’un actor fos obligat dedicar-se al setè art. Doncs, no. El petit dels dos fills que ha tingut amb la periodista Keely Shaye Smith ha preferit decantar els seus passos cap a un altre costat, com ha demostrat fa poques setmanes. 

Un mes abans de complir els 17, Paris ha debutat sobre la passarel·la, seguint, això sí, l’estela del seu germà Dylan, quatre anys més gran que ell. La seva estrena com a maniquí ha sigut durant la Mercedes Fashion Week de Milà, de la mà de Dolce & Gabbana. Paris se suma així a llarga llista de fills de famosos (i mil·lennistes) amb una llarga llista de seguidors a les xarxes socials, que capten l’atenció del públic pel cognom i que suposen un reclam segur per a la firma que els recluta. 

Paris, que ha presentat la col·lecció d’home tardor-hivern 2018-19, és l’últim fitxatge de la firma Next Models, la mateixa per a la qual també ha treballat Noé Elmaleh, fill de l’actor francès Gad Elmaleh, exnòvio al seu torn de la princesa Carlota de Mònaco. Poc sabem d’ell, a part que és un boig del mar i el surf, esport que se’l pot veure practicar amb regularitat a les platges de Malibú, on resideix amb tota la seva família. Això sí que ho ha heretat del seu pare i els hem pogut veure junts sobre una planxa en múltiples ocasions.

Dylan Thomas Brosnan, en una campanya de Burberry del 2016. / M / ario Testino

Campanyes i portades

El seu germà Dylan Thomas (20) ja és un veterà sobre les passarel·les. El va descobrir el 2014 (quan tenia la mateixa edat que Paris) l’excreatiu de Burberry Hedi Slimlane i, des d’aleshores, ha fet portades per a Vanity Teen, L’Uomo Vogue o GQ Korea, entre altres, a més de treballar per a prestigioses firmes com Yves Saint Laurent o la mateixa Burberry, en una sessió fotogràfica a les ordres de Mario Testino, avui acusat d’abusos sexuals per diversos dels seus models masculins. Dylan, no obstant, no es dedica en exclusiva a la moda, sinó que també és músic i al seu torn estudia cine a Califòrnia.

Tots dos són fruit del matrimoni de Pierce Brosnan amb Keely Shaye Smith, la seva segona dona, amb qui es va casar després d’enviudar de l’actriu australiana Cassandra Harrys. Amb ella va ser pare de Sean i va adoptar els seus dos fills, Charlotte i Christopher, després de la mort del pare. La tragèdia va voler acarnissar-se amb la família, ja que el 2013, amb només 41 anys, Charlotte va morir víctima d’un càncer d’ovaris, com li havia passat a la seva mare uns anys abans, el 1991.

Tot i que ara Dylan és un noi molt ben plantat, alt i espigat, de faccions anguloses i mirada misteriosa, els seus primers anys de joventut ens van mostrar un xaval rebel, amb una llarga i desafortunada melena que deslluïa tot el seu atractiu. El seu espectacular canvi de look va treure també el seu potencial per posar davant les càmeres i va deixar al descobert els autèntics gens Brosnan.

 

Notícies relacionades

 

Dels fills de l’actor, Sean (34) és el que clarament ha enfocat la seva carrera en la interpretació. Va debutar com a actor el 1997 amb un paper petit a Robinson Crusoe, pel·lícula protagonitzada pel seu pare, i ha participat en 17 projectes, alguns dels quals ha dirigit o coproduït. La seva incipient carrera es va veure interrompuda l’any 2000 a causa d’un greu accident de trànsit que li va produir múltiples lesions i el va mantenir hospitalitzat durant sis mesos. No va tornar al cine fins al 2004, novament al costat del seu pare a Las reglas de la seducción.