Almudena Lapique, l''aristoinfluencer' que surt amb Froilà

La jove bloguera, artistòcrata i neboda de Cari Lapique, comparteix amics i flirtejos amb el fill de la infanta Elena

zentauroepp41199823 mas periodico almudena lapique instagram171207172248

zentauroepp41199823 mas periodico almudena lapique instagram171207172248

1
Es llegeix en minuts
Marta Altarriba

Només fa un parell de mesos que va trencar amb la seva primera nòvia, Mar Torres-Fontes, però el jove Froilà ja sembla haver-se recuperat del desamor amb una aristòcrata: el seu nom és Almudena Lapique i és neboda de Cari Lapique (per tant, cosina de Carla i Caritina).

Se’ls va veure junts per primera vegada a finals de novembre, compartint vetllada amb uns amics en la inauguració del restaurant La Retirada, a Madrid. Ell anava amb un parell d’amics i ella amb dues amigues. I asseguren els presents que van coquetejar de forma descarada. Poques setmanes després, la parella es va tornar a deixar veure en públic en l’aniversari de Gonzalo Trapote, fill de Pedro Trapote i íntim amic de Pipe (nom amb què els íntims anomenen Felip Joan Froilà).

   

Almudena Lapique, resident a Instagram.

Notícies relacionades

 Almudena es presenta com a «estudiant, model, viatgera intrèpida, curiosa per naturalesa, lectora empedreïda i amant de disfrutar dels bons moments amb els meus» al seu blog. Sí, sí, al seu blog. Amb 18 anys acabats de fer, ja té el seu propi espai a la revista Mujer Hoy. ¡I no és el primer! L’oportunitat d’escriure sobre la seva vida l’hi va donar Angela Cariddi, directora d’In Style. Només tenia 16 anys però ja demostrava la seva primera experiència davant una càmera en un curs d’interpretació a l’Escola de Cine. Encara que assegura que li fa moltíssima vergonya parlar en públic, va acceptar el repte de Marta Hazas d’interpretar un paper petit en la seva obra 5 y acción. També explica que va començar a ballar amb 12 anys quan estava interna en un col·legi anglès i que, al tornar a Madrid, va seguir amb el ballet a l’École Française de la Danse. 

Els seus més de 14.000 seguidors a Instagram saben que és una apassionada de la moda i que el seu referent és Laura Escanes. Le sèries que veu per Internet i les compres online són també coses que la perden. Com a bona noble, Almu va ser presentada en societat fa dos anys al Ball dels Debutants de París, un selecte esdeveniment reservat a les famílies grand class.