MÚSICA I MÉS COSES

Alfred i Amaia: operació amor

Els dos 'triunfitos' estan protagonitzant les escenes més afectuoses a l'Academia

zentauroepp40954115 television  operacion  triunfo  casi un mill n de personas h171201110528

zentauroepp40954115 television operacion triunfo casi un mill n de personas h171201110528 / Jose Irun

3
Es llegeix en minuts
MARTA ALTARRIBA

Vuit noies i vuit nois convivint des de fa cinc setmanes. Tots joveníssims, la majoria entre els 18 i els 25 anys. Qui digui que no s’asseu davant el televisor per veure les gales d’OT amb ganes de descobrir què és el que es cou entre ells, menteix. No tot és la seva bonica veu. Els teleespectadors volem saber també si hi ha química entre els concursants.

¡I n’hem trobat! En el tímid flirteig entre Alfred García (20) i Amaia Romero (18), dos dels concursants més joves de l’edició, que ens han donat pinzellades d’un acostament que es gesta a foc lent.

Ho vam descobrir gràcies al Canal 24 Horas de TVE, que ens permet veure molt més enllà de les actuacions que el talent show ens ofereix cada dilluns a la gala setmanal. Primer va ser amb un petó que es va escapar a les càmeres però no als micròfons. A l’Amaia la va delatar el gest d’assecar-se els llavis amb la mà quan va abandonar l’habitació on eren. La constatació va venir poc després. Durant els assajos de la cinquena gala, l’Alfred va dissipar qualsevol dubte quan li va plantar descaradament un petó als llavis a la noia davant dels seus companys i de les càmeres que ens ho retransmetien tot. Va arribar dilluns. Sobre l’escenari van interpretar junts City of stars (va ser el mateix Alfred qui va demanar fer el duet amb l’Amaia) i després de l’actuació ja vam tenir el seu primer petó oficiall.

Setmanes de galanteig

Era la culminació d’unes setmanes de galenteig. Si les miradetes i els gestos entre la parella ja eren més que evidents, no ens va quedar cap dubte que entre ells naixia alguna cosa quan l’Alfred va treure la guitarra i li va cantar Barcelona, una cançó composta per ell. "Doncs tu has fet que surti això. Em vas inspirar, tia", li confessava. Les carícies, les carantoines i els afalacs d’Alfred a una Amaia malalta alguns dies no han fet més que succeir-se.   

L'Alfred diu que és tímid, però això no li ha impedit fer el primer pas per conquistar l'Amaia

L’Alfred diu de si mateix que és tímid, però això no li ha impedit fer el primer pas per conquistar l’Amaia. Nascut el 1997 al Prat de Llobregat (Barcelona), encara viu amb els seus pares i estudia un grau superior de Música i tercer curs del grau superior de Comunicació Audiovisual. Malgrat la seva joventut, ja ha tret al mercat tres discos i l’any que ve estrenarà un llargmetratge del qual també és autor de la banda sonora.

"Romàntic i sensible"

¿I l’Amaia? Aquesta noia de Pamplona, que acaba de complir la majoria d’edat, viu amb els seus pares i els seus germans. Ha acabat batxillerat i està estudiant l’últim curs del grau profes­sional de piano. Tot i que toca la guitarra, l’ukelele i la bateria, el que realment l’apassiona és cantar. Positiva, amb un gran sentit comú i empàtica (encara que amb molt de geni, segons confessa), l’Amaia ha encaixat perfectament amb un Alfred que es defineix com a "romàntic i sensible", i molt exigent i perfeccionista com a artista. Un noi que dedica part del seu temps a col·laborar amb una ONG que treballa amb els nens del Raval a Barcelona i que va ser rebutjat a La voz.

 

 

Notícies relacionades

L’Amaia i l’Alfred cantaran, demà, Escondidos EscondidosEl chat de OT. Ho va demanar ell i els fans han embogit esperant aquesta versió del que ja és un clàssic. Repetiran el duet que en el seu moment van protagonitzar David Bisbal i Chenoa, la parelleta per antonomàsia de la història d’Operación Triunfo. Si això no és un presagi del que ha de venir…