Donna Air: l'(altra) cunyada del príncep Guillem

El casament de Pippa Middleton descobreix la parella de James,

el petit del clan, una actriu i presentadora amb passat ‘popstar’

zentauroepp38517240 donna air attends the wedding of pippa middleton and james m170526170447

zentauroepp38517240 donna air attends the wedding of pippa middleton and james m170526170447 / POOL

3
Es llegeix en minuts
N. M.

Donna Air és actriu de telesèries, presentadora de televisió i, com tota celebritat en servei, té una cartera de causes caritatives i una consultoria de moda i estils de vida.No obstant això, des que el casament de Pippa Middleton i James Matthews la va presentar al mercat global, la parella del tercer Middleton, James, s’ha convertit en l’últim os que ensumen xarxes i premsa. Les seves credencials: haver assistit a l’enllaç amb un vestit gairebé blanc, fet que va provocar que els fonamentalistes del dress code traguessin espuma per la boca, i haver-se convertit oficialment, després d’una relació fluctuant, en la cunyada in progress de Pippa, que és alhora cunyada del futur rei d’Anglaterra. Obrin pas, doncs, al nou personatge de Buckingham. Amb vostès, l’altra (cunyada). 

La dona en qüestió, que també va ser cantant de Crush, duo de pop xicletós, té 37 anys i una carrera de fons en l’entreteniment. Va començar a la televisió amb tot just 10 anys i es va convertir en estrella de la sèrie infantil Byker Grove, on va conèixer Jayni Hoy, la seva companya de duo, amb qui va compartir gires internacionals i sessions de fotos seductores. 

Les ganyotes de Pippa

Les ganyotes de PippaDeuen haver endevinat que Pippa, que tot i ser filla d’un matrimoni que va fer fortuna venent 'attrezzo' per a festes infantils va pel món com si tots els seus avantpassats estiguessin enterrats a Westminster, no li fa gaire bona cara. De fet, els diaris, sempre disposats a posar en marxa la trituradora classista, s’han anat preguntant de forma recurrent com aquella noia «d’accent provincià» que als 90 semblava viure (i beure) a Geordie Shore –inspiració del local Gandía Shore– s’ha convertit en un «glamurós cigne», per parlar en els termes del Daily Mail.

La nostra protagonista, que també va fer de stripper a El retorn de la mòmia i l’any passat va participar al Masterchef de celebritats de la BBC, va conèixer el 2013 el seu actual nòvio, de 30 anys, a l’exclusiu club 5 Hertford Street, a l’elitista barri de Mayfair, a Londres. Aleshores Air ja havia trencat amb el pare de la seva filla Freya, un milionari anomenat Damian Aspinall, fill al seu torn del magnat de l’entreteniment John Aspinall. Abans de dissoldre’s com a família, van inspirar uns quants titulars quan van decidir que la petita, seguint un estrany ritu del clan patern, seria oferta a la goril·la alfa del zoo familiar perquè aquesta la bressolés i la presentés en societat.

Amb Middleton, el benjamí de la família, la relació ha sigut zigzaguejant i també ha regalat alguns episodis que han fet llepar-se els bigotis a la premsa. Quan l’emprenedor es va instal·lar l’any passat a Hong Kong durant quatre mesos i l’idil·li es va donar per liquidat, ella es va refugiar en una clínica dels Alps i va seguir un tractament antiestrès a base de ioga, spa i batuts revitalitzants que va pujar, segons la premsa, als mil euros.

Notícies relacionades

De fet, la també editora de moda a la revista 'Hello!' no sembla passar penúries econòmiques, situació que sí que viu la seva parella. Pel que es veu, l’esperit emprenedor de James, el hipster del clan, el va portar a posar en marxa una empresa de cupcakes –no és broma– que està en números vermells i que havia de liquidar aquesta primavera. La seva altra companyia, dedicada a la comercialització de núvols de sucre, tampoc va millor malgrat els esforços que ha posat a portar aquestes llaminadures al mercat xinès. El seu de fa poc estrenat cunyat, James Matthews, li va deixar 100.000 euros, però els fulls de resultats del 2015 assenyalaven 1,1 milions en pèrdues.

El que sí que sembla que ha posat velocitat de creuer és la seva relació, que ella, donada a una loquacitat que sol fer ennuegar-se amb el te als Middleton, ha definit així: «James porta molta diversió a casa».