Carole Bouquet & Carolina

Carole Bouquet & Carolina: unes consogres molt 'chics'

Al fill de l'actriu i a la filla de la princesa se'ls ha vist tontejant. El casament, si n'hi ha, se sumaria a tot el que elles ja tenen en comú.

 

 

3
Es llegeix en minuts
Teresa Cendrós
Teresa Cendrós

Periodista

ver +

L'últim nòvio de Carlota Casiraghi (1986) -el cinquè dels oficials, després de Felix Winckler, Alex Dellal, Gad Elmaleh, pare del seu fill Raphaël, i Lamberto Sanfelice- es diu Dimitri Rassam (1981). I no és algú del tot aliè a la premsa rosa. Li ve de família. Fins i tot en alguna ocasió s'ha passejat de bracet amb la seva mare per alfombres vermelles. Que ¿qui és la seva mare? Doncs, l'actriu i model francesa Carole Bouquet. Així que, si finalment sonen campanes de casament, aquesta antiga 'noia Bond' s'emparentarà amb la princesa Carolina. Compartir possibles nets no seria la primera cosa en comú. En les vides de les futures consogres hi ha curioses coincidències. Aquí en teniu cinc.

1 - La mateixa edat, el mateix nom

Totes dues van venir al món el mateix any, el 1957, encara que la primogènita de Rainier Gràcia ja ha complert els 60 -ho va fer el 23 de gener- i a l'actriu descoberta per Luis Buñuel ('Ese oscuro objeto del de­seo', 1977) encara li falten uns mesos -va néixer el 18 d'agost-. I es diuen gairebé igual, perquè, de fet, Carole i Carolina són variants del mateix nom, femení de Carles. Igual que Carlota, com va batejar la princesa la seva filla gran.

2 - Muses de Lagerfeld i addictes a Chanel

També el seu estil i gust en el vestir són semblants. I fins i tot s'assemblen en la figura: altes, primes i morenes. Bouquet fa 1,72, i la gran dels Grimaldi, 1,70. Fa temps que es van coronar com a reines de la moda de la mà del seu amic i mentor en assumptes de glamur Karl Lagerfeld. L'hemeroteca així ho testifica. Es pot veure en fotos de premsa dels vuitanta unes tendres Ca­role i Carolina juntes i molt elegants segons els cànons de l'època, als 'front row' de desfilades de Chanel, marca de la qual l'actriu -i model- va ser imatge durant 15 anys (en concret, del mític perfum nº 5), i a la qual segueixen sent fidels.

3 - Viudes joves amb fills petits

Bouquet només tenia 27 anys quan, el 1985, va morir a causa d'una sobredosi de somnífers el pare del seu fill Dimitri (de tres anys en aquell moment), el productor de cine libanès establert a França Jean-­Pierre Rassam, als 43 anys. Carolina en tenia 33 quan el seu marit, Stefano Casiraghi, va perdre la vida en un tràgic accident a la costa mediterrània mentre participava en una competició d'embarcacions d'alta velocitat. El pare d'Andrea, Carlota i Pierre acabava de complir 30 anys. Els nens en tenien 6, 4 i 3, respectivament. De manera que les dues mares es van veure obligades a criar els seus fills sense la figura paterna.

4 - Agitades vides sentimentals

Notícies relacionades

Els seus catàlegs de relacions i aventures són extensos. Aturem-nos en els més llargs. Totes dues es van comprometre seriosament de ben joves després dels clàssics capritxos adolescents. Carole als 24 anys ja era mare, i Carolina es va casar amb 21 amb el playboy Philippe Junot. Un matrimoni que va durar a penes dos anys. El 1983, li va donar el sí a Casiraghi, amb qui va conviure set anys, fins a la mort del milionari italià. La protagonista de 'Només per als teus ulls', per la seva banda, després de quedar-se viuda va refer la seva vida amb el fotògraf Francis Giacobetti, amb qui va tenir el seu segon fill, Louis (1988). Les coses no van acabar bé, i el 1992 el presti­giós investigador del VIH Jacques Liebowitch la va portar a l'altar. Però, va aparèixer en escena Gérard Depardieu i el 1996 es va divorciar del metge. En aquella època, Carolina es consolava amb un altre actor, Vincent Lindon, encara que es va acabar casant amb el príncep Ernest de Hannover, el 1999, pare de la seva filla Alexandra. La història de Bou­quet i el Cyrano­ cinematogràfic es va acabar el 2005 i, per substi­tuir-lo, l'actriu també va optar per un aristòcrata, en el seu cas de les finances, Philippe Sereys de Rothschild.

5 - Els Rossellini, en el seu cercle d'amistats

Al moure's en cercles poblats per 'socialités', solen freqüentar amics comuns. Una de les amistats que més ha influït en els seus respectius destins és la que mantenen amb els Rossellini. Va ser precisament Robertino, fill de Roberto Rossellini i Ingrid Bergman, que a principis dels vuitanta va mantenir un breu idil·li amb Carolina, qui li va presentar el seu amic Stefano Casira­ghi. I va ser Isabella Rossellini, germana de Robertino, qui li va descobrir a Bouquet l'illa de Pantel·leria, que s'ha convertit en el seu refugi més estimat, i on cultiva les seves vinyes i elabora el seu vi.