Anar al contingut

La biblioteca de les mares

NÚRIA MARRÓN

'MATERNIDAD, IGUALDAD Y FRATERNIDAD'

Patricia Merino
Clave intelectual
 
L'escriptora reivindica la inclusió dels interessos de la infància i de les mares en l'agenda política, i advoca per una societat en què es redissenyi el mercat laboral, i en què la criança i l'ocupació siguin fonts de valor social i drets.

'¿DÓNDE ESTÁ MI TRIBU?' 

Carolina del Olmo
Clave intelectual
 
"Et diuen que per criar un nen fa falta tota la tribu, però ¿on és la nostra tribu? ¿Quan i com ens hem quedat tan sols?", escriu Del Olmo en aquest llibre de capçalera que considera "la maternitat com un punt de vista privilegiat per defensar la revolució".

‘#MADRES ARREPENTIDAS’ 

Orna Donath
Reservoir Books

Cadascú viu com pot. Unes dones són mares. Altres no. Unes perquè no poden, altres perquè no volen. Però algun nervi ha tocat aquest llibre sobre dones que es penedeixen d'haver tingut fills quan ha sigut la metxa d'un dels debats més encesos dels últims mesos.

‘MATERNIDAD Y CREACIÓN'

Recopilació de relats i memòries de Moyra Davey
Editorial Alba

En aquesta col·lecció, autores com Doris Lessing, Margaret Atwood i Toni Morrison entren a la cambra fosca de la maternitat, on troben amor, culpa i ambivalència. Està descatalogat -¿quan se'n farà una nova edició?-, però es pot trobar a les biblioteques.