Emma Watson & 'Mack' Knight

Hermione i l'informàtic

La petita maga de 'Harry Potter' té un nou nòvio. No pertany a la faràndula: és un alt executiu de Silicon Valley

2
Es llegeix en minuts
Teresa Cendrós
Teresa Cendrós

Periodista

ver +

Musculós, guapo, ecologista, addicte al fitnes, intel·ligent i amb pasta. Així és el nou nòvio d'Emma Watson. Res a veure amb els seus nombrosos ex, entre els quals es compten almenys dos jugadors de rugbi, diversos farandulers i fins i tot un músic espanyol. El nòvio de l'actriu es diu William Mack Knight, té 35 anys, està hiperpreparat -després del seu pas per Princeton i Colúmbia-, treballa com a alt executiu en una empresa tecnològica de Silicon Valley, i, segons la premsa britànica, la relació, aquesta vegada, sembla que va de debò. Mack -així se'l coneix en cercles íntims- fins i tot ha volat a Oxford per conèixer la família de qui va créixer davant els nostres ulls sent Hermione, l'espavilada amigueta de Harry Potter en la saga cinematogràfica dedicada al petit mag. La intèrpret, 10 anys més jove que el seu pretendent, ha confessat als seus amics que el que més li agrada d'ell és que sigui una persona «normal».

Luxós hotel

Sí, sí, molt normal, però amb el ronyó forrat. Tant com per permetre's, a principis de febrer, disfrutar durant una setmana d'un Sant Valentí anticipat amb la seva enamorada en un exclusiu hotel de Califòrnia, entre Sacramento i Los Angeles, el Post Ranch Inn, a 1.600 euros la nit. Un dispendi important, sí senyor, encara que després la parella pagués a mitges. Que, vés a saber quins són els costums de les celebrities i, sobretot, d'aquesta, feminista acreditada.

Notícies relacionades

Menys luxosa va ser, evidentment, la seva primera cita sota el focus públic, l'octubre de l'any passat a Broadway, on tots dos van assistir a la representació del musical Hamilton, un hit a ritme de hip-hop, que ha sigut el fenomen teatral de la temporada. Aquell dia, l'actriu es devia sentir en la seva salsa després d'acabar de rodar tot un clàssic del gènere, La bella i la bèstia, que s'estrenarà l'any que ve. Abans, no obstant, arribarà a les pantalles El círculo, que protagonitza al costat de Tom Hanks. Una pel·lícula gairebé premonitòria; en el film l'última musa d'Alejandro Amenábar encarna una jove contractada per una empresa d'internet amb unes inquietants finalitats: manipular la privacitat dels ciutadans. Salvant totes les distàncies, un gegant tecnològic, igual que ho és Medallia, Inc, la companyia del seu nòvio.

¡Ah! ¿Que voleu que us recordi quin músic espanyol figura entre els idil·lis de Watson? Doncs, Rafael Cebrián, també actor i fill del president del grup PRISA i de Teresa Aranda, a qui l'actriu, gairebé adolescent, va conèixer el 2008 a la Universitat de Brown, on tots dos cursaven estudis. Va ser un amor fugaç.