TEOH & LEA

Nascuda per exportar

La marca catalana, creada el 2017, compta amb representants en la majoria dels països europeus, a més d'agents a Nova York i Los Angeles, i té més de 300 clients multimarca

zentauroepp48900152 innovacion190710095535

zentauroepp48900152 innovacion190710095535

1
Es llegeix en minuts
M. B.

Nascut en el si d’unafamília d’empresaris del tèxtil de Sabadell, setè dels vuit fills del matrimoni,Pep Generó es mou com un peix a l’aigua entre teixits, patrons i col·leccions. Després d’una etapa com a conseller delegat de l’empresa familiar i una altra, més curta, al grup Inditex, Generó es va fer càrrec d’una històrica companyia de moda catalana, Diktons, i va procedir a la sevarefundació sota el nom de JAP International Brands. El 2017 va crear la primera marca del grup,Teoh & Lea, que fa unes setmanes va presentar a la 080 Barcelona Fashionla seva primera col·lecció d’estiu.

Teoh & Lea és una marca catalana, molt aferrada a la marca Barcelona, però amb ampli horitzó geogràfic. “Vam néixer exportant", explica Generó, que matisa que, des de la seva òptica, Europa és mercat interior. La marca ja compta amb representants en la majoria dels països europeus, a més d’agents aNova York i Los Angeles, i té més de300 clients multimarca. Ara per ara, no es planteja obrir botigues pròpies.

Notícies relacionades

Les peces es produeixen, a parts iguals, aIgualada, l’Índia i la Xina. El director general nega que produir en aquests països vagi en detriment de la qualitat. “A l’Índia, per exemple, es troben brodats fets a mà i a la Xina, a més de tecnologia, es pot trobar qualitat molt alta", argumenta. Entre la col·lecció de Teoh & Lea i la de Designers Society, l’altra marca del grup, la companyia produeix 60.000 peces per any i genera una facturaciód’1,5 milions d’euros. “Som una ‘start-up’ en un mercat tradicional", afirma divertit Generó.

Col·leccions càpsula

Les dues marques de JAP Internacional Brands estan pensades per a una dona jove. Teoh&Lea presenta un 'look' "més sofisticat i arriscat", mentre que Designers Society és un estil "més relaxat i casual". Aquesta última marca, a més, col·labora amb artistes d’altres disciplines mitjançant col·leccions càpsula

Temes:

+Innovació