'START-UPS'

Learnlife tanca una ronda de 3,1 milions d'euros

Es tracta d'un projecte educatiu que proposa un nou paradigma d'aprenentatge

img 9860

img 9860

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Learnlife, projecte educatiu que proposa un nou paradigma d’aprenentatge, ha tancat una ronda de finançament llavor (seed) de 3,1 milions d’euros. 

Aquesta organització va ser fundada el 2017 per Christopher Pommerening, Stephen Harris Blair MacLaren, i des d’aquest any compta amb un espai a Barcelona de 1.200 metres quadrats que fomenta la creativitat, la innovació i la cocreació per preparar les futures generacions amb les competències que requereix la societat actual.

La missió de Learnlife, segons la firma, és "canviar de manera positiva el món de l’aprenentatge". "Apoderant persones, escoles i governs a través d’un nou paradigma d’aprenentatge centrat en l’alumne, té l’objectiu d’enfocar l’aprenentatge segons el propòsit personal i els interessos de cada learner", destaca la firma. Aquest nou ecosistema engloba una plataforma digital i també espais físics (hubs) en un entorn híbrid que, segons la firma, "té l’ambició d’apoderar més de 100.000.000 alumnes i 100.000 escoles abans del 2030 a través d’una plataforma oberta que els deixarà adoptar i integrar els innovadors elements d’aprenentatge en els seus propis projectes".

La firma ha aixecat ara una ronda de 3,1 milions d’euros, aixecada en col·laboració amb 19 impulsors del món emprenedor que provenen d’11 països. La ronda ha sigut liderada per BPO Capital, una empresa de Benjamin Otto (Alemanya), accionista actiu del grup Otto i cofundador d’About You.

Notícies relacionades

"Learnlife utilitzarà els fons per fer créixer la seva comunitat ‘crowdstorming’ d’innovadors del món educatiu, ‘lifelong learners’ i ‘changemakers’ del món sencer, accelerant la investigació col·laborativa i el desenvolupament del nou paradigma d’aprenentatge," destaca la companyia. Els fons s’utilitzaran també per obrir ‘hubs’ d’innovació educativa per explorar el nou paradigma. De fet, la firma preveu obrir el primer ‘hub’ al continent africà que es llançarà a Kigali, la capital de Rwanda, el 2020.

"Ens hem embarcat en una aventura molt emocionant de crear un nou paradigma d’aprenentatge per a qualsevol persona, accessible a nivell mundial. Hi ha una revolució tecnològica que està canviant les nostres vides diàriament i els sistemes educatius actuals tenen dificultat per seguir el ritme del canvi. És innegable la necessitat d’innovar l’aprenentatge i evolucionar constantment per continuar sent rellevants i assegurar que les pròximes generacions puguin tenir un futur sa, feliç i sostenible", assegura Christopher Pommerening, conseller delegat de Learnlife.