'PROPTECH'

Housfy tanca una ronda de sis milions d'euros

L'empresa s'expandirà a Portugal i França abans que acabi l'any

housfy

housfy

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Housfy, la plataforma tecnològica que permet a propietaris vendre una vivenda sense comissions ni intermediaris, ha anunciat aquest dimecres una nova ronda de finançament de sis milions d’euros el principal objectiu dels quals és reforçar la seva expansió internacional. En aquest sentit, la companyia ha anunciat que obrirà mercats a Portugal i França abans que finalitzi l’any.

La nova ronda ha sigut coliderada per fons internacionals com Torch Capital DN Capital, a més de Seaya Ventures, que acompanya Housfy des de la seva posada en marxa. A més, ha participat també el fons francès Cathay Capital a través de C. Entrepreneurs.

"La nova injecció de capital es destinarà a l’obertura de nous mercats internacionals, així com al desenvolupament tecnològic de la companyia i és una mostra de la confiança de rellevants fons internacionals en el projecte que representa Housfy, que fins ara ha comercialitzat a través d’internet més de 2.000 vivendes a Espanya, arribant a copar les primeres posicions dels rànquings nacionals", ha destacat l’empresa en una nota.

Notícies relacionades

Seaya Ventures continua amb la seva aposta pel mercat de ‘proptech’ i continua com un dels fons de referència de la companyia. Entre els inversors de la nova ronda s’inclou el reconegut fons d’inversió britànic DN Capital, que va ser inversor de Purplebricks, la ‘proptech’ que comercialitza més de 50.000 immobles al Regne Unit i que cotitza a la borsa. També destaca Torch Capital, un fons dels EUA que va invertir en la ‘proptech’ Compass, valorada en més de quatre bilions de dòlars. La nova ronda també ha comptat amb Cathay Capital a través de C. Entrepreneurs, en la seva tercera inversió amb Seaya. Els fons també es destinaran a millorar la plataforma tecnològica.

Housfy, fundada per Albert Bosch, Miquel A. Mora i Carlos Blanco a través de Nuclio Venture Builder, ven una mitjana de sis immobles al dia, en un temps mitjà de 60 dies i generant un estalvi mitjà de 15.000 euros per compravenda. El propietari paga una quota fixa de 3.990 euros només si aconsegueix vendre la seva vivenda exitosament.