CREIXEMENT

Zinklar tanca una ronda de finançament d'un milió d'euros

Hi participen Caixa Capital Risc, Inveready i Sabadell Capital de Risc

zinklar -jordi-ferrer-founder--ceo-y-borja-ormaechea-founder--co-ceo color

zinklar -jordi-ferrer-founder--ceo-y-borja-ormaechea-founder--co-ceo color

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma d’investigació de mercats Zinklar ha tancat una ronda de finançament d’1 milió d’euros, en la qual han participat els actuals socis de la companyia, Caixa Capital Risc, Inveready i Sabadell Capital de Risc, i amb la qual pretén accelerar la seva expansió internacional.

Segons ha informat l’empresa aquest dilluns, anteriorment la companyia ja havia tancat amb èxit dues rondes d’inversió amb un valor total d’1,6 milions.

L’objectiu d’aquesta nova ronda de finançament és accelerar l’expansió internacional, abans de la Sèries A prevista per a finals d’aquest any, en la qual es preveu l’entrada de fons internacionals.

Així, la companyia intensificarà els seus esforços de màrqueting, reforçarà l’escalabilitat de la seva estratègia comercial i continuarà desenvolupant el producte.

Notícies relacionades

Aquest finançament permetrà obtenir una millor cobertura en la majoria de països d’Europa i Amèrica, incloent Espanya, França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, els Estats Units, el Canadà, Mèxic i el Brasil.

En total, l’empresa ha rebut 2,6 milions d’euros des del seu llançament el 2016 i l’actual ronda arriba en un moment de "creixement clau" per a l’empresa, que actualment compta amb més de 35 empleats repartits entre les seves diferents oficines de Barcelona, Madrid, Londres i Ciutat de Mèxic, i que preveu incorporar fins a 15 empleats més en el que queda d’any.