NOVETAT

Nuclio presentaTyps, la 'start-up' que avança les nòmines als empleats

El producte s'integra en els programaris de nòmines de les empreses

typs

typs

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras

Nuclio Venture Builder de Carlos Blanco ha impulsat la creació de Typs, una nova 'start-up', que permet als treballadors d'una empresa obtenir la bestreta de la seva nòmina pels dies que hagi treballat aquell mes sense haver d'esperar que acabi el mes en curs.

"Typs té l'ambiciós objectiu d'acabar amb l'estrès financer dels empleats i permetre, d'una banda, als treballadors veure diàriament el salari disponible, i accedir a la quantitat que necessiten amb un simple clic. I, d'altra banda, oferir a les empreses la solució amb què poder oferir un salari segons la demanda. El programari de Typs fa tota la feina i, a més, avança els diners", ha destacat la companyia en un comunicat.

Segons la firma, tant l'empresa (per la possibilitat de diferenciar-se i augmentar la productivitat, el compromís i la retenció dels seus empleats), com els treballadors (per poder disposar d'un bestreta de forma ràpida) surten beneficiats de Typs.

Notícies relacionades

El producte que s'integra amb la majoria d'ERP i programari de nòmines del mercat, gestiona de principi a fi qualsevol bestreta, avança els diners i estalvia costos de gestió i moviments de caixa a les empreses. La firma cobra a les empreses un fix per la integració en les seves plataformes (depèn de la mida de les companyies) i un "petit percentatge" de les bestretes que "solen assumir les empreses", destaca Jaime Jiménez, conseller delegat i cofundador de Typs.

La companyia ja treballa amb 15 empreses diferents, i preveu posar en marxa la seva primera ronda de finançament llavor (seed) a finals d'any.

Temes:

Startups