FULLS DE CÀLCUL 'ONLINE'

Sheetgo tanca una ronda de 900.000 euros

Caixa Capital Risc lidera la captació dels fons

yannick-south-summit

yannick-south-summit

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La ‘start-up’ Sheetgo, especialitzada a crear fluxos de treball a partir de fulls de càlcul 'online', llançarà la seva nova plataforma després de tancar una ronda de finançament d’un milió de dòlars (900.000 euros).

La ronda de finançament ha sigut liderada per Caixa Capital Risc. Sheetgo ja compta amb el suport d’Angels Capital, de Juan Roig, i Seedrocket 4Founders. L’import total de la ronda, incloent un préstec ENISA, ha arribat al milió de dòlars. 

Sheetgo utilitzarà aquests fons per ampliar i perfeccionar la seva tecnologia, dirigida a millorar la productivitat de professionals i particulars, i continuar la seva expansió internacional. Sheetgo ofereix una capa de tecnologia al voltant d’Excel ‘online’ amb la qual els usuaris poden connectar diferents fulls de càlcul, mantenir-los sincronitzats i esquivar el procés de copiar i enganxar els resultats d’un a l’altre, cosa que agilita el procés i limita al màxim els errors. D’aquesta manera s’automatitza qualsevol procés de treball, i es permet control més gran i més senzill de les seves finances, vendes, operacions, etc.

Notícies relacionades

"A més de connectar fulls de càlcul entre si, a Sheetgo oferim als nostres usuaris la possibilitat de gestionar i automatitzar tots els seus processos de treball utilitzant fulls de càlcul", explica Yannick L. Rault, conseller delegat de la companyia. “D’aquesta forma, Sheetgo expandeix la seva visió per donar suport als més de mil milions d’usuaris de fulls de càlcul a escala mundial", afegeix.

Actualment, Sheetgo està disponible a Google G Suite i ‘add-on marketplaces’, i és compatible amb Excel, CSV, Google Sheets, OpenOffice i OneDrive de Microsoft. Sheetgo acumula 500.000 usuaris i compta amb una nombrosa cartera de clients a 70 països, entre els quals destaquen professionals d’empreses com Spotify, Uber, The Guardian, Delta Airlines, Banque Nationale, Sage i Air Liquide.

Temes:

Startups