EXPANSIÓ

Mr Noow capta 900.000 euros per accelerar el seu creixement

La firma connecta treballadors amb poc temps amb restaurants

zentauroepp42060788 de izquierda a derecha  alejandro fresneda y pablo mas bag  180213180131

zentauroepp42060788 de izquierda a derecha alejandro fresneda y pablo mas bag 180213180131

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La 'start-up' catalana Mr Noow, que permet a treballadors amb poc temps a l'hora de dinar descobrir restaurants i demanar menjats amb temps tant per recollir com per menjar al local, ha dut a terme una ampliació de capital de 900.000 euros per accelerar el seu creixement.

D'aquesta manera, ha donat entrada a Lanzame Capital i a emprenedors com Germán Loewe, Iñaki Ecenarro, Andreas Mihalovits, així com els fundadors de SCRM Social Bigdata, actual Hub Digital per a Europa de LIDL Supermercats, Eduardo Sanchez-Colorado i Ellis Fuller, entre altres socis. 

Notícies relacionades

"El punt de mira del futur és convertir-se en l'opció lògica per triar què es pot menjar en tots els nuclis d'oficines, primer del país i després ja es veurà. Per això, la ronda de finançament servirà per continuar fent funcions comercials i per continuar afegint beneficis tant per a usuaris com per a restaurants", explica Alejandro Fresneda, conseller delegat de la firma.

Actualment, Mr Noow ja és un canal de venda habitual per als més de 300 restaurants que estan a la seva plataforma entre Madrid i Barcelona.

Temes:

Startups