INVERSIÓ

MyPoppins tanca una ronda de finançament d'un milió d'euros

La companyia planeja l'obertura a dues ciutats llatinoamericanes

mypoppins

mypoppins

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La start-up MyPoppins, que connecta particulars i professionals de la neteja, ha tancat la seva segona ronda d’inversió d’un milió d’euros, que servirà per dur a terme una nova etapa de creixement internacional. En aquesta Sèrie A d’inversió hi han participat inversors com Brainstorm Ventures, Grup Girbau (empresa industrial líder de bugaderia) i inversors com Esade, IESE i del Col·legi d’Economistes de Barcelona, que ja van participar en la ronda inicial de la ‘start-up’.

Notícies relacionades

“L’objectiu d’aquesta ronda d’inversió és bàsicament impulsar l’expansió internacional i el desenvolupament de tecnologia per optimitzar i escalar tots els processos interns. Han participat en la ronda perfils molt potents i estratègics”, assenyala Aleix de Castellar Estella, conseller delegat i confundador de MyPoppins.

Després de tancar el 2018 amb un creixement del 600% i amb un volum de negoci superior al milió d’euros, la companyia planeja fer dues obertures de centres de negoci durant el 2019 a dues ciutats llatinoamericanes diferents després del seu desembarcament a Ciutat de Mèxic, on també posaran en marxa una nova línia de serveis per a empreses.

Temes:

Startups