APP

Glovo continua amb la seva expansió i ja és present a 100 ciutats de tot el món

La firma opera en països com Kenya

abertran43769404 glovo180905194236

abertran43769404 glovo180905194236 / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts
J. M. B.

Glovo, l’‘app’ per comprar, rebre i enviar qualsevol producte dins d’una mateixa ciutat, ja opera a 100 ciutats de tot el món, segons ha anunciat l’empresa aquest dilluns. L’aplicació té més de tres milions d’usuaris a 22 països i més de 10.000 establiments associats.

"Glovo compleix la seva primera xifra centenària havent entregat més de 10 milions de comandes als més de 3 milions d’usuaris de la plataforma", segons ha destacat la firma. Entre aquestes comandes, les més populars són les hamburgueses, la pizza i el sushi. També destaquen les compres per a aquells als quals els falta alguna cosa del supermercat o encàrrecs d’última hora com ara anar a comprar tinta per a la impressora o entregar unes claus.

L’última incorporació és la ciutat d’Ankara, capital de Turquia i segona ciutat més poblada del país, amb cinc milions d’habitants.

Notícies relacionades

La companyia assoleix aquesta nova fita després d’haver iniciat les seves operacions en 13 països més durant el 2018: l’Argentina, l’Uruguai, Guatemala, Panamà, Costa Rica, l’Equador, el Marroc, Egipte, Turquia, Geòrgia, Ucraïna, Romania i Kenya. A les zones on la plataforma ja era present a Europa del sud, Europa de l’est, Àfrica i Llatinoamèrica, s’han produït incorporacions com ara les localitats de Tenerife, Lleó, Santiago de Compostel·la, Torí, Casablanca, el Caire, Bucarest i Istanbul. Glovo planeja seguir la seva expansió internacional el 2019, iniciant operacions en nous països i ciutats de tot el món. 

Oscar Pierre, fundador i conseller delegat de Glovo afirma: "Estem molt contents amb l’expansió que està protagonitzant Glovo tant a nivell nacional com internacional. Per a nosaltres és un gran orgull poder dir que som a tantes ciutats importants al llarg de quatre continents, que constitueixen alguns dels principals centres econòmics, financers i culturals del món".

Temes:

Startups Glovo