Emprendre amb valors

SuaraLab obre les portes a les 'start-ups' amb missió social

El nou equipament de la cooperativa traurà a finals de febrer dues ofertes de col·laboració per a projectes d'emprenedoria social

jordi-picas

jordi-picas / JOAN CORTADELLAS

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

La cooperativa Suara publicarà a finals de febrer dues ofertes perquè 'start-ups' barcelonines entrin a col·laborar a les instal·lacions del SuaraLab, un espai d’innovació per a projectes amb missió social. L’entitat sense finalitats de lucre oferirà assistència tècnica, espai al seu centre d’innovació i oportunitat per posar a prova les iniciatives en algun dels serveis que gestiona mitjançant els seus 4.200 treballadors, tal com ha explicat el director del SuaraLab, Jordi Picas.

Notícies relacionades

Picas explica que el SuaraLab entra aquest 2019 a emprendre amb "foc real", ja que durant el 2018 va estar fent proves pilot amb quatre projectes propis gestionats per empleats de la mateixa cooperativa. Durant aquest període van superar la primera fase de "pluja d’idees" i dels sis mesos de proves internes programes com Care 24.

Aquest consisteix en una solució digital perquè les persones d’avançada o edat o dependents poden estar cuidades a casa seva, però sense que hi hagi d’haver gent tot el dia a casa. Mitjançant sensors al domicili poden monitorar que tot està en ordre i els cuidadors que s’hi rpesenten van reportant informació per fer un seguiment a distància a què poden tenir accés els familiars.

Temes:

Startups