'START-UPS'

Pridatect aixeca una ronda d'inversió de més d'un milió d'euros

La firma utilitzarà el capital per expandir el negoci a països com Alemanya, on ja disposa d'una filial, i el Regne Unit.

davidcasellas

davidcasellas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’empresa 'legaltech' Pridatect, amb seu a Barcelona, ha tancat una ronda d’inversió de més d’un milió d’euros. La firma utilitzarà el capital per expandir el negoci a països com Alemanya, on ja disposa d’una filial, i el Regne Unit. Paral·lelament, la companyia pretén continuar consolidant-se en el mercat espanyol.

La firma va llançar recentment al mercat una solució ‘software as a service’ (Saas) destinada a facilitar a gestories, consultors, empreses de màrqueting i despatxos legals que automatitza processos manuals i tasques legals per a la generació de documents i adequació dels seus clients a la RGPD/LOPD.

Aquesta plataforma permet realitzar tots els processos d’avaluació de riscos, generació de documentació i textos legals i certificació RGPD, en molt menys temps, amb múltiples idiomes i en un entorn intuïtiu.

Notícies relacionades

En la ronda han participat, segons ha anunciat la firma, Encomenda Smart Capital, ESADE BAN, i els emprenedors alemanys Tim Schumacher i Finn Schönefeldt.

"El nostre objectiu és continuar creixent en el mercat espanyol, ampliar la nostra expansió comercial a Europa i seguir desenvolupant i actualitzant la plataforma per donar total resposta a qualsevol necessitat que hi hagi al sector del compliment en Protecció de Dades.  Amb aquesta important inversió, no només dotem el projecte de recursos, sinó que a més ens envoltem d’importants perfils per poder accelerar aquesta expansió internacional i de creixement", ha destacat el cofundador de Pridatect, David Casellas.

Temes:

Startups