INNOVACIÓ

InnoCells entra a Mèxic amb una inversió en la plataforma de pagaments digitals UnDosTres

Entre els seus serveis, aquesta app ofereix operacions com recàrregues de mòbil i pagament de rebuts, peatges i entrades de cine

zentauroepp40420191 picture shows  banc sabadell  catalan bank building in barce171005142710

zentauroepp40420191 picture shows banc sabadell catalan bank building in barce171005142710 / PIERRE-PHILIPPE MARCOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

InnoCells, el ‘hub’ de negocis digitals i vehicle de ‘corporate venture’ de Banc Sabadell, ha participat en una ronda d’inversió de 121 milions de pesos mexicans (prop de 6,5 milions de dòlars) en la ‘start-up’ mexicana UnDosTres, coliderada per IGNIA i Dalus Capital.

UnDosTres és una plataforma digital −disponible en desktop, web mòbil i apps Android i iOS− que permet fer pagaments online de manera fàcil, instantània i segura. Entre els seus serveis, ofereix operacions com recàrregues de mòbil i pagament de rebuts −llum, aigua, gas, televisió, telèfon, etc.−, peatges entrades de cine.

Notícies relacionades

El capital aixecat permetrà a UnDosTres desenvolupar noves funcionalitats per convertir-se en el wallet digital de referència a Mèxic.

Aquesta nova inversió reafirma l’aposta de Banc Sabadell pel mercat mexicà, en el qual és present des del 1991 i cobreix tant el segment d’empreses com el de particulars amb un projecte innovador 100% digital. Així mateix, l’entitat s’acostarà a noves tendències en mitjans de pagament digitals al país.