PROJECTE

Elisava posa en marxa la segona edició de la seva incubadora Viver Elisava Alumni

Incubarà dues firmes, Addit·ion i Nido Innova

unnamed-5

unnamed-5

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Elisava (Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona) impulsa la segona edició del Viver Elisava Alumni per incubar ‘start-ups’ d’exalumnes. Totes les companyies que participen en el programa sorgeixen de projectes centrats en el disseny il’enginyeria  i suposen una innovació i proposta de valor per a l’entorn. L’objectiu d’Elisava és acompanyar els seus exalumnes per convertir aquells projectes innovadorssolvents amb viabilitat al mercat en realitats empresarials.

El viver es troba a la incubadorad’Almogàvers  de Barcelona Activa, i ofereix a les companyies un espai de treball, acompanyament i assessorament empresarial en col·laboració amb Barcelona Activa durant un període de tres anys.

Notícies relacionades

En la seva segona convocatòria, la incubadora impulsa dues empreses: Addit·ion, una ‘start-up’ centrada en la fabricació additiva i que es troba en fase avançada de desenvolupament, i Nido Innova, un sistema de contenció i estimulació sensorial per a bebès prematurs que es troba en fase d’ R+D+I.

En la seva primera edició, Viver Elisava Alumni va incorporarIndianes, una ‘start-up’ especialitzada en disseny i desenvolupament de calçat fet amb materials naturals i ecològics i de forma ètica que ja ha posat a la venda la seva segona col·lecció.

Temes:

Startups