TECNOLOGIA

Bewe tanca una ronda de finançament de 2 milions

Amb aquesta nova ronda d'inversió buscarà consolidar la seva posició de lideratge a Llatinoamèrica i Espanya

bewe

bewe

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Bewe.io, ‘start-up’ de ‘software’ de gestió especialitzada en centres de bellesa, salut i benestar, ha tancat una nova ronda de finançament per dos milions d’euros, liderada per Dila Capital, juntament amb The Venture City, Toro Ventures i els socis actuals de la companyia, Seaya Ventures, Variv Capital i Mountain Nazca, segons ha informat la firma.

L’objectiu de Bewe.io amb aquesta nova ronda d’inversió és consolidar la seva posició de lideratge a Llatinoamèrica i Espanya i iniciar la comercialització de la seva plataforma al mercat nord-americà.

Notícies relacionades

La companyia ajuda les pimes de Llatinoamèrica i Espanya a professionalitzar i digitalitzar la seva gestió d’agendes, reserves 'online' i clients, entre d’altres, desenvolupant una aplicació personalitzada per als negocis.

El fundador i conseller delegat de Bewe.io, Diego Ballesteros, ha indicat que en la seva companyia busquen ajudar els petits negocis a transformar-se en grans empresaris, la qual cosa, segons la seva opinió, és "un repte apassionant". 

Temes:

Startups