DIA MUNDIAL DELS OCEANS

Nivea Sun i Oceánidas s’uneixen per protegir els mars i oceans

  • La marca ha arribat a un acord amb l’associació esmentada per col·laborar en el seu projecte Red de Vigilantes Marinos, per unir forces en la conservació i protecció de les platges i els fons marins del nostre país

  • A més, coincidint amb el Dia Mundial dels Oceans, Nivea Sun ha activat una nova web per impulsar la consciència mediambiental entre els ciutadans i en què podran votar per les destinacions d’aquestes neteges i fins i tot unir-s’hi com a voluntaris

Colaboración Oceánidas y Nivea Sun.

Colaboración Oceánidas y Nivea Sun.

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

En el Dia Mundial dels Oceans, Nivea, sota la seva marca Nivea Sun, i el seu lema «Molt més que protecció solar», fa pública la seva col·laboració amb

Oceánidas, organització sense ànim de lucre encaminada a l’estudi, defensa, promoció i difusió del medi marí des del 2005 per protegir els mars i els oceans del nostre país. Gràcies a aquesta unió de forces, Nivea Sun treballarà amb Oceánidas en el seu projecte Red de Vigilantes Marinos, una xarxa de voluntaris formada per més de 2.000 persones de tot Espanya que coordina neteges de fons marins, així com de platges, en nombrosos punts del nostre litoral.

Compromesa a reduir el seu impacte en el medi ambient, fa anys que la marca treballa en els seus productes de protecció solar per ser més respectuosos amb els mars i oceans, i sense incloure octinoxat ni oxibenzona a cap de les seves fórmules, dos filtres UV que poden ser perjudicials per a la vida marina.

Per continuar treballant en la conservació de les nostres costes i entorns marins, Nivea Sun col·laborarà pròximament en tres neteges de platges amb Oceánidas i la seva xarxa de voluntaris, així com amb altres voluntaris que vulguin afegir-se a aquestes accions. Amb aquesta finalitat, i coincidint amb el Dia Mundial dels Oceans, Nivea Sun ha activat un nou espai web (www.nivea.es/destacados/nivea-sun-sostenibilidad) per impulsar la consciència mediambiental entre els ciutadans i per involucrar-los a participar-hi de forma activa; perquè allà podran votar per les pròximes destinacions d’aquestes neteges i fins i tot unir-s’hi com a voluntaris sobre el terreny per contribuir entre tots a reduir l’empremta mediambiental dels residus a les nostres costes.

Nivea Sun i l’associació Oceánidas ja van col·laborar l’1 de maig passat en la neteja de la platja i l’entorn marí de Las Teresitas, a Tenerife. Aquell dia, els submarinistes dels clubs Terramare i EcoOcéanos, juntament amb els joves del grup Scout 6 Ucanca i voluntaris de Nivea Sun, van retirar més de 250 quilos d’escombraries tant al fons marí com a l’entorn de la platja, demostrant la importància d’aquestes neteges, tant per a la conservació d’aquests llocs com per a la conscienciació de la població entorn d’aquest problema.

A aquestes iniciatives de neteja de platges i fons marins se suma la tasca que Nivea Sun fa temps que fa per oferir la millor protecció possible per a la pell i també per minimitzar l’impacte mediambiental de les seves fórmules. I és que tots els seus productes ofereixen protecció solar eficaç, alhora que cuiden el planeta, ja que són lliures dels filtres UV, oxibenzona i octinoxat.

Notícies relacionades

A més, la línia solar s’ha adaptat encara més a les demandes dels amants del sol i de la sostenibilitat del nostre planeta: les seves fórmules són lliures dels filtres UV, oxibenzona, octinoxat, octocrilè i no contenen microplàstics, parabens, olis minerals ni PEG. D’aquesta manera, arriben a un percentatge de biodegradabilitat entre el 73% i el 88%, depenent del producte.

Així mateix, ha millorat els envasos de tots els seus esprais de 200 ml perquè incloguin el 95% de plàstic reciclat a les ampolles, i prop del 48% als taps i bombes difusores, de manera que a l’envàs total s’arriba al 70% de material reciclat.