TEXTURES INNOVADORES

La nova generació de fotoprotectors

Laboratoris Isdin ofereix des de productes que cobreixen les necessitats més funcionals i cosmètiques de la protecció solar, passant per productes específics per a una pell amb problemes com ara fotosensibilitat, al·lèrgia solar, taques o fotoenvelliment, fins a productes per a la prevenció i el tractament de lesions de càncer de pell

La nova generació de fotoprotectors
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Estar conscienciat i protegir la pell del sol és clau per prevenir el dany solar. No ens hem d’oblidar que una exposició prolongada i sense la protecció adequada pot perjudicar seriosament la nostra salut cutània.

Per aquesta raó, laboratoris Isdin ofereix una àmplia gamma de productes que cobreixen les necessitats més funcionals i cosmètiques de la protecció solar, passant per productes específics per a una pell amb problemes com ara fotosensibilitat, al·lèrgia solar, taques o fotoenvelliment, fins a productes per a la prevenció i el tractament de lesions de càncer de pell.

Es tracta de fotoprotectors de nova generació, que s’adapten a qualsevol estil de vida i a tota mena de pells amb textures innovadores. A més, a través del seu programa Blue Wave de Responsabilitat Social Corporativa, la companyia manté un compromís amb l’impuls de programes de conscienciació sobre la cura del medi ambient, el recolzament a la investigació científica i la millora contínua dels seus productes per minimitzar el seu impacte en el medi ambient. ‘Efecte bona cara’

Notícies relacionades

Referent a la fotoprotecció facial d’ús diari Isdin continua innovant mitjançant la Plataforma 5 Star Daily Protection presentant FotoUltra Age Repair Color, un esperadíssim fotoprotector d’ús diari que uneix l’avançada fórmula amb triple acció antifotoenvelliment d’Age Repair amb l’exitós color ‘efecte bona cara’ i cobertura natural del fotoprotector amb color més venut del mercat, Fusion Water Color.

Quant a fotoprotecció corporal, la firma farmacèutica llança el nou Fotoprotector Isdin Gel Sport amb un nou disseny pensat per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure. A més, incorpora en la seva nova fórmula Ginger Cell Protect, un extracte d’arrel de gingebre ric en shogaol i gingerol que ofereix un extra de protecció davant la radiació solar gràcies al seu alt poder antioxidant. Ginger Cell Protect també és present en altres corporals d’Isdin, com Lotion Spray i Transparent Spray Wet Skin.