AL·LEGAT AL ‘BODY POSITIVE’

Demi Lovato: «Vaig voler celebrar les meves estries en lloc d’avergonyir-me’n»

  • La cantant i actriu comparteix una sèrie d’imatges en què presumeix de les estries del seu cos

  • L’exnoia Disney ha parlat també sobre com l’afecta la bulímia que pateix fa anys: «Vaig pensar que no era possible la recuperació, però ho he aconseguit», afirma

Demi Lovato: «Vaig voler celebrar les meves estries en lloc d’avergonyir-me’n»
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Una vegada més, Demi Lovato ha sorprès el seu exèrcit de seguidors a Instagram amb una fotografia en què mostra sense embuts les estries del seu cos.

A més, la intèrpret de ‘Sorry not sorry’ ha aprofitat l’ocasió per parlar obertament sobre com l’afecta la bulímia que pateix fa anys. «Vaig pensar que no era possible la recuperació, però ho he aconseguit», ha afirmat.

«Abans creia de veritat que recuperar-se d’un desordre alimentari no era possible. Que tothom estava fingint o recaient en secret a porta tancada. ’Segur que vomita de tant en tant’, ‘És IMPOSSIBLE que pugui acceptar la seva cel·lulitis’... Aquestes eren només algunes de les coses que em deia a mi mateixa quan era més petita», ha escrit l’exnoia Disney, al costat d’unes fotos, que ja compten amb més de 3,4 milions de ‘m’agrada’.

Notícies relacionades

«Estic agraïda de poder dir això per primera vegada en la meva vida: el meu dietista em va mirar i em va dir: ‘Així és una persona que s’ha recuperat d’un desordre alimentari’. I com a mostra d’agraïment, aquí teniu aquesta petita sessió de fotos que em vaig fer a mi mateixa durant la quarantena, quan vaig voler celebrar les meves estries en lloc d’avergonyir-me’n», prossegueix Lovato, confessant així que ha superat els seus greus problemes amb l’alimentació.

L’artista mexicana, de 28 anys, ha animat totes les persones que pateixen com ella. «Vaig començar a posar pintura de purpurina a les meves estries per celebrar el meu cos i tots els seus atributs (que els vegi la societat com una cosa bona o com una cosa dolenta). Les meves estries no se n’aniran enlloc, així que millor posar-hi una mica de purpurina, ¿no? Que això sigui un recordatori per a tots els que creuen que no és possible: DE VERITAT ÉS POSSIBLE. HO POTS ACONSEGUIR. JO CREC EN TU. Aquest any ha sigut molt dur... Sigues amable amb tu mateix si ensopegues i recorda tornar al camí, perquè TU MEREIXES EL MIRACLE DE LA RECUPERACIÓ. T’ESTIMO», acaba dient.