Senzill i afavoridor

Un maquillatge per brillar la nit de Cap d’Any

  • La maquilladora Sonia Marina proposa un ‘look’ perquè et sentis guapa l’última nit del 2020

Un maquillatge per brillar la nit de Cap d’Any
1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Per encertar amb el maquillatge en una de les nits més especials de l’any, ja sigui a casa com en una trobada reduïda d’amics, la maquilladora Sonia Marina proposa una sèrie de consells fàcils de portar a terme per treure-li el màxim partit a la teva imatge.

En primer lloc, l’experta recomana aplicar pólvores en un to suau per matisar, no només al rostre, sinó també les parpelles. «Dibuixa amb les pólvores de maquillatge la cantonada exterior de l’ull en forma de C i aplica les mateixes pólvores als pòmuls. A tall de ‘contouring’» (tècnica que combina tons foscos i clars per ressaltar les faccions), detalla.

«A continuació s’aplica un rubor en tons roses o salmons per il·luminar la zona central de la parpella mòbil i alhora acolorir les galtes. Seguidament, un ‘eyeliner’ fi fins més enllà de l’extrem de l’ull, i després, la màscara de pestanyes amb moviments en ziga-zaga per donar més profunditat a la mirada», aconsella la maquilladora.

Notícies relacionades

«Com a pas final, ‘gloss’ als llavis. Recomano un to corall Pink Lady, de la meva col·lecció, estic segura que es convertirà en un gran encert», afirma.

D’altra banda, Marina també brinda la possibilitat de lluir un maquillatge més extremat i festiu. El cutis es presenta igualment matisat, però els ulls, maquillats en ombres ocres i els llavis en vermell carmí, prenen un gran protagonisme.