INICIATIVA SOLIDÀRIA

Natura Bissé brinda formació gratuïta en estètica oncològica

El curs de la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé, que s'imparteix per primera vegada en format webinar, s'inicia el 19 d'octubre amb motiu del Dia Internacional del Càncer de Mama

undefined55396603 201014220040

undefined55396603 201014220040

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

En l’actualitat, un de cada dos homes i una de cada tres dones passarà per un procés oncològic en algun moment de la seva vida. La Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé, conscient de les necessitats, va posar en marxa fa 10 anys una iniciativa per a la cura estètica de les pells sotmeses a teràpies oncològiques.

El Programa d’Estètica Oncològica, que es du a terme en col·laboració amb hospitals i associacions de pacients, ja ha realitzat més de 10.000 tractaments de forma individual i gratuïta a les persones que ho han sol·licitat. Així mateix, el projecte inclou un programa de formació per a esteticistes amb què s’han especialitzat més de 1.000 professionals fins ara.

Aquest dilluns, 19 d’octubre del 2020, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer de Mama, Natura Bissé vol fer arribar aquesta especialització a molts més centres de bellesa del país. Per això, s’ha unit a la Fundació Ricardo Fisas Natura Bissé per impartir el primer webinar gratuït sobre Estètica Oncològica destinat als més de 200 centres col·laboradors distribuïts per tota la geografia nacional.

Els efectes del càncer a la pell

Notícies relacionades

Aquest curs és, sens dubte, una gran oportunitat perquè les professionals coneguin els efectes de la malaltia a la pell i aprenguin a tractar-la de la millor manera. Inclou també un bloc sobre com combinar els tractaments de mans de professionals amb l’autocura a casa.

D’aquesta manera, les especialistes en bellesa podran acompanyar millor els seus clients durant qualsevol etapa de la seva vida, contribuint a millorar el seu dia a dia, cosa que les convertirà encara més en un referent del sector cosmètic. 

Temes:

Càncer