CURA ANTIEDAT

¿Com rejovenir el contorn dels ulls?

El centre de bellesa Oxigen proposa 'Orchid Ritual', un protocol facial que emfatitza la intensitat de la mirada

patricia-el-periodico / periodico

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Els pròxims mesos les mascaretes formaran part de la nostra rutina reduint l’expressivitat dels nostres rostres i centrant les mirades a la zona dels ulls. Per això, el centre de bellesa Oxigen, que posseeix més de 30 anys d’experiència al sector de la bellesa i la salut, recomana un tractament facial de potent acció antioxidant, especialment indicat per a pells apagades i deshidratades, capaç de ressaltar l’expressivitat natural de la mirada tornant la joventut i lluminositat al contorn de l’ull. 

‘Orchild Ritual’ està indicat per tornar la llum, suavitat i llisor de la pell gràcies al potent ‘cocktail’ antioxidant i antiglicació format per les biosabes d’orquídia, l’extracte de cotó i l’oli de llavor de raïm.

 Estimula el col·lagen i l’elastina

Notícies relacionades

A més, si s’aplica a través de l’aparell, Diatèrmia Capacitiva, s’aconsegueix aconseguir una temperatura elevada a la pell que promou l’oxigenació dels teixits i prepara la zona per a una absorció més efectiva dels principis actius, a més d’estimular la síntesi de nous col·lagen i elastina.

 El facial Orchid Ritual, que té una durada de 90 minuts, constitueix una autèntica cura antiedat integral i immediatament després de la primera sessió, la pell del rostre es mostra visiblement més tersa i lluminosa.