UN RITUAL D'OSCAR

Natura Bissé tria el seu nou tractament per a la cura de les 'celebrities'

Es tracta d'Inhibit V-Neck, el primer programa global per a coll i escot

undefined52136704 gente natura biss  elige su nuevo tratamiento inhibit v neck200206211307

undefined52136704 gente natura biss elige su nuevo tratamiento inhibit v neck200206211307 / Jorge Grau

1
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Un any més, Natura Bissé s’ha instal·lat a The Beverly Hills Hotel per presentar el seu nou ritual Inhibit V-Neck, un pla mestre per a coll i escot amb què cuidar la pell de les estrelles a la gala dels Oscars.

El ritme de vida de les estrelles de Hollywood resulta molt atractiu, però també els requereix cures a la pell. Llargues hores de rodatge, condicions meteorològiques extremes, continus viatges, estrenes, rodes de premsa... fan que la pell de rostre, coll i escot en pateixi les conseqüències.

Fa 15 anys que aquesta companyia es posa a disposició de les ‘celebrities’ per mimar-los la pell abans de la gran festa del cine de l’any, on aquesta vegada brillaran gràcies al nou ritual Inhibit V-Neck de Natura Bissé, el primer programa global per a coll i escot.

Es tracta d’un «pla mestre», un programa global flexible i el millor complement o alternativa als procediments medicoestètics. D’una banda, inclou un concepte revolucionari: Inhibit V-Neck À La Carta, un menú de tractaments de cabina personalitzats i dissenyats per les esteticistes d’aquesta empresa que és referent en innovació en el sector de la cosmètica de luxe.

Estimular la pell

Com que cada persona té unes necessitats diferents per a la pell, s’ha creat un complet menú de tractaments personalitzats perquè cada client trobi la seva millor opció:

1. Inhibit Face & Neck-Lift: El lífting de cabina definitiu per a rostre, coll i escot.

2. Inhibit Neck-Lift: Transforma la pell amb el lífting de cabina específic per a coll i escot.

3. Mentó definit: Angles redefinits i mentó remodelat en temps rècord.

4. Coll ferm: Remodela el coll amb un tractament tensor i refermant concentrat.

5. Escot radiant: Una explosió de lluminositat antitaques per a un escot espectacular.

Notícies relacionades

Tots inclouen avançades maniobres de massatge, cosmètics d’última generació i l’exclusiu V-Neck Definition System, un dispositiu multifuncional que combina teràpia de llum led, microvibracions, rajos infrarojos i electroteràpia galvànica per estimular la pell i millorar l’absorció d’ingredients actius dels productes.

Aquests rituals es poden completar a casa amb dos aliats indispensables: el sèrum intensiu, Inhibit Tensolift Neck Serum, que tensa i esculpeix, i produeix un efecte lífting, omple i aporta volum, unifica i il·lumina, i revela una pell molt més ferma a l’instant; i la màscara Inhibit Tensolift Neck Mask, d’efecte lífting i farcit que transforma l’aparença de la pell en tan sols una aplicació: les arrugues es difuminen, la pell es reafirma i guanya consistència,