DEL 4 DE NOVEMBRE AL 31 DE DESEMBRE

¿T'atreveixes a un canvi d'imatge solidari?

Treatwell i l'oenagé 'Mechones Solidarios' faciliten la donació de cabell

undefined50539771 gente cambio de look solidario treatwell y mechones solidar191024132139

undefined50539771 gente cambio de look solidario  treatwell y mechones solidar191024132139
undefined50539749 gente cambio de look solidario  treatwell y mechones solidar191024132150

/

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Canviar d’imatge i ser solidària alhora és possible. Segons dades de Treatwell, la plataforma líder de reserves beauty online, només un 8% dels espanyols ha donat cabell en algun moment de la seva vida. Una dada molt baixa si tenim en compte que som un dels països que més va a la perruqueria, però que també reflecteix una cosa positiva: pràcticament tots els que han donat recomanarien l’experiència i repetirien.

Per animar totes aquelles persones que encara no han donat cabell i facilitar el procés, des del 4 de novembre fins al 31 de desembre, Treatwell i l’oenagé ‘Mechones Solidarios’ han creat una xarxa de 200 perruqueries solidàries entre Madrid i Barcelona.

Notícies relacionades

La mecànica és molt senzilla: a través de l’app o del web Treatwell pots reservar la teva cita de «tallar, rentar i conar» filtrant per les perruqueries que hi participen. S’encarregaran de recollir el teu cabell i enviar-lo a ‘Mechones Solidarios’, on el condicionaran i crearan perruques per a dones i nenes que hagin perdut el cabell com a conseqüència de la quimioteràpia o altres malalties.

Tota mena de cabell

Abans de donar el cabell, cal tenir en compte que pot estar tractat químicament i s’accepta tot tipus, ja sigui ondulat, llis, arrissat...  Triïs el que triïs, estaràs contribuint a millorar la qualitat de vida de moltes persones. Si no pots donar però vols contribuir amb la tasca de ‘Mechones solidarios’ Treatwell habilitarà les donacions econòmiques a través de Facebook.