Anar al contingut

  LA FESTA MAJOR DE BARCELONA A LES XARXES

  EL PERIÓDICO publica un mapa de Barcelona amb la geolocalització dels usuaris de xarxes socials per la Mercè

  A través de Twitter, Instagram i Foursquare els usuaris podran enviar on són i així crear l'agenda més social de les festes

  Cada dia, uns 4.000 tuiters geolocalitzen, aproximadament, 7.000 tuits a Barcelona. I EL PERIÓDICO vol aprofitar la informació que generen els usuaris de la xarxa a través de les coordenades GPS, per fer un mapa de la Mercè més social. És a dir, a l'especial Mercè 2012 d'aquest diari apareixerà un mapa de Barcelona que mostrarà tots els tuits geolocalitzats que enviïn els lectors. Així, es podran veure tots els racons de la ciutat on hi ha gent i hi ha festa, veure quins actes congreguen més gent i saber què es cou a tots els barris. Per tant, un mapa que es convertirà en l'agenda menys institucional i més social. 

  Instagram i Foursquare

  Les fotos i els tuits dels usuaris estaran associats a cada acte i, per un altre costat, els actes principals tindran la seva pròpia pàgina (amb tot el contingut  i un mapa amb la informació geolocalitzada). D'aquesta manera, el lector d'EL PERIÓDICO podrà seguir l'evolució de la celebració en directe o repassar-la una vegada acabada per poder veure noves mirades, comentaris o opinions. L'especial també recull les fotografies d'Instagram que estiguin geolocalitzades i els 'check in' de Foursquare.

  ¡Si vols que les teves fotos i tuits apareguin a l'especial, només has de disposar d'un telèfon amb GPS i un compte a Twitter! Mostra la teva ubicació quan tuitegis i l'aplicació els classificarà automàticament. A més, recorda que si envies les teves fotos de la festa major de Barcelona via Twitter o Instagram amb l'etiqueta #lamevamercè o via 'e-mail' a entretots@elperiodico.com, podràs guanyar una càmera de fotos.

  Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.