Anar al contingut

  CONCURS 'LA MEVA MERCÈ'

  Comparteix les teves fotografies de la Mercè amb EL PERIÓDICO i guanya una càmera Fujifilm

  EL PERIÓDICO entregarà tres càmeres de gamma alta a les tres millors fotos i sortejarà cinc càmeres compactes entre tots els lectors que hi participin

  Les fotos es poden enviar al correu entretodos@elperiodico.com o via Twitter i Instagram amb l'etiqueta #lamevaMercè

  EL PERIÓDICO / Barcelona

  Imatge del correfoc, durant les festes de la Mercè de lany passat.

  Imatge del correfoc, durant les festes de la Mercè de lany passat. / XAVIER JUBIERRE

  ¿Com vius La Mercè? ¿Quins instants de la festa major de Barcelona et sedueixen més com a fotògraf? Si t'apassiona la fotografia i participes en les activitats de La Mercè, no dubtis a enviar-nos les teves millors captures a través de Twitter o Instagram amb l'etiqueta #lamevaMercè. Si vols, també pots enviar la foto al correu entretots@elperiodico.com.  EL PERIÓDICO publicarà les fotos dels lectors, sortejarà 5 càmeres entre tots ells i obsequiarà els autors de les tres millors imatges --el jurat estarà format per fotoperiodistes del diari-- amb una càmera digital Fujifilm. Anima't a participar-hi i comenta-ho amb les teves amistats.

  Com la col·laboració de:Fujifilm

  BASES DEL CONCURS

  1. És condició indispensable que els participants en la promoció siguin més grns de 18 anys. En cas contrari, la seva participació no serà vàlida.
  2. Els lectors podran enviar les seves imatges per e-mail a entretots@elperiodico.com fins a les 23.59 hores del 25 de setembre del 2012, o a través de Twitter utilitzant l'etiqueta #lamevamerce.. En el missatge, els participants hauran d'indicar nom, cognoms i telèfon.
  3. La participació en el concurs implica la cessió de drets de reproducció de les imatges enviades en les seves edicions paper i digital a EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.
  4. Tots els participants del concurs participaran en el sorteig de 5 càmeres compactes Fujifilm JX550.
  5. Entre totes les imatges rebudes EL PERIÓDICO seleccionarà les tres millors, a les quals se'ls atorgarà el primer, segon i tercer premi i rebran el següent obsequi:
  Primer premi: Càmera Fujifilm X10
  Segundo premi: Càmera Fujifilm HS25
  Tercer premi: Càmera Fujifilm F770
  6.-EL PERIÓDICO contactarà amb els guanyadors dies després del concurs per confirmar la recollida dels obsequis. Els premis no podran canviar-se pel seu valor en metàl·lic ni per cap altre obsequi.
  7. El sorteig es portarà a terme en un termini de 48 hores una vegada tancada la promoció i publicarem el nom dels guanyadors en la nostra web. El sorteig entre tots els participants depararà 5 guanyadors finals a més de 5 suplents i el resultat no serà apel·lable. EL PERIÓDICO contactarà amb els guanyadors via telefònica o via e-mail per informar-los del procediment per recollir el premi. Per al sorteig final, EL PERIÓDICO elegirà les tres millors imatges segons la seva consideració. Els autors d'aquestes imatges rebran tres càmeres de fotos segons la categoria del premi assignat.
  8.- En el cas que els guanyadors no siguin localitzats o rebutgin el premi, automàticament es designarà com a guanyador el primer suplent.
  9.- La persona que envia la fotografia se'n declara autora o, en tot cas, està en possessió dels drets de reproducció de la imatge. EP declina qualsevol responsabilitat que l'incompliment d'aquesta clàusula pogués comportar.
  10. EL PERIÓDICO es reserva el dret de canviar el premi del sorteig per un altre de similars característiques i preu.