CIMERA DEL CLIMA

Greta farà una roda de premsa divendres abans de participar en la marxa pel clima

Unes hores abans arribarà a Madrid des de Lisboa després de creuar l'Atlàntic en catamarà

zentauroepp51193247 bienvenida greta191203094614

zentauroepp51193247 bienvenida greta191203094614 / Cynthia de Benito

1
Es llegeix en minuts
Manuel Vilaseró

Greta Thunberg oferirà una conferència de premsa a les 16.30 aquest divendres a Madrid, abans de participar en la gran manifestació pel clima que començarà a Atocha a les 18 hores.  L’activista sueca arribarà unes hores abans a Madrid probablement amb tren des de Lisboa. En primera instància els organitzadors van anunciar que Greta prendria la paraula al final de la marxa però després Fridays For Future, l’organització que ella va crear, ho va desmentir.

Notícies relacionades

La manifestació està convocada per Juventud por el Clima–Fridays for Future España, Alianza por el Clima, Alianza por la Emergencia Climática, 2020 Rebelión por el Clima, Cumbre de los Pueblos, Sociedad Civil por la Acción Climática (SCAC) i Minga Indígena, ame le suport de centenars d’organitzacions internacionals.

L’activista, que ha viatjat des d’Amèrica fins a Portugal en ‘La Vagabonde’ (un catamarà dels youtubers Riley Whitlum i Elayna Carrasu), respondrà a les preguntes que li formulin els mitjans de comunicació acreditats a La Casa Encendida de Madrid i anirà acompanyada de l’activista de Juventud por el Clima-Fridays for Future España, Shari Crespi; la companya d’FFF Uganda Vanessa Nakate i el coordinador internacional de Juventud por el Clima-Fridays For Future España Alejandro Martínez. L’acte estarà moderat pel co-coordinador de comunicació i premsa de Juventud por el Clima-Fridays For Future España Tomás Castillo.