Alexandra Cousteau: 'el Mediterrani es pot perdre en la següent generació'

La neta del conegut investigador i oceanògraf Jacques-Yves Cousteau

L'activista ha participat en la presentació a Madrid d'un llargmetratge sobre la vida del seu avi

zentauroepp10434104 greenpeace divers hold banners over healthy seagrass which m180509131701

zentauroepp10434104 greenpeace divers hold banners over healthy seagrass which m180509131701

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’activista internacional Alexandra Cousteau ha alertat aquest dimecres sobre la perillosa situació del mar Mediterrani. Cousteau va aprofitar la presentació de la pel·lícula ‘La Odisea’, de Jérôme Salle, per parlar sobre la important quantitat d’escombraries que “contaminen les aigües profundes, els coralls centenaris i les prades submarines”.

Notícies relacionades

Alexandra Cousteau és neta i filla de Jacques-Yves Cousteau i Philippe Cousteau sènior, dos dels oceanògrafs més ben reconeguts a nivell mundial. Durant l’acte, l’activista va aprofitar per reivindicar com “la quantitat de peixos que neda al Mediterrani ha disminuït dràsticament". 

‘La Odissea’ és un llargmetratge de Jérôme Salle, en col·laboració amb la Fundació AXA i Oceana, i la peça tracta la vida i obra dels Cousteau a bord de l’emblemàtic Calypso, un vaixell utilitzat durant dècades per a la investigació. A l’esdeveniment ha participat el  president de la fundació AXA, Jean-Paul Rignault, que ha agraït la tasca de l’activista en la seva lluita per preservar la vida marítima. El director executiu d’Oceana també ha alertat sobre l’estat crític del mar produït sobretot per la sobrepesca. 

Temes:

Pesca