Inclusió

Mataró organitza una carrera dirigida a nens amb mobilitat reduïda

L’activitat s’emmarca en la VI Jornada d’Esport Adaptat de la capital del Maresme

Mataró organitza una carrera dirigida a nens amb mobilitat reduïda

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Club Esportiu FEM Mataró organitzarà, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró i la Diputació de Barcelona, el diumenge 2 d’octubre, la VI Jornada d’Esport Adaptat de Mataró (Maresme), que per primera vegada comptarà amb una carrera dirigida a nens amb mobilitat reduïda.

Abans d’aquesta activitat, que se celebrarà a les 10.15 hores, també n’hi haurà programada una altra de familiar, organitzada pel Grup Atlètic Lluïsos Mataró, que anirà en favor de la Fundació Vicente Ferrer i que forma part de la campanya ‘Mou-t’amb cor’.

Durant tot el dia es podran veure exhibicions dels esports adaptats que es poden fer a la ciutat de Mataró, com l’handbol, la petanca, el bàsquet i el futbol, entre d’altres. També hi haurà exhibició de balls i estands informatius per donar informació i visibilitzar tota la tasca que fan clubs i entitats a favor de l’esport adaptat.

Notícies relacionades

En l’organització també juguen un paper important altres agents, com els patrocinadors privats, els clubs esportius de la ciutat que compten amb esport adaptat, la Fundació El Maresme i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Mobilitat Nens