On Catalunya

Estiu

Les platges del Varador i el Callao de Mataró renoven la certificació Q de qualitat turística

Les millores en la recollida selectiva d’escombraries als xiringuitos i restaurants fan que hagin rebut una nota de 9,75

Les platges del Varador i el Callao de Mataró renoven la certificació Q de qualitat turística

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les platges del Varador i el Callao de Mataró (Maresme) han renovat un any més la certificació Q de qualitat turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE). Aquestes dues platges han obtingut de manera reiterada la Q de qualitat des del 2010. Es tracta d’un reconeixement d’àmbit internacional que l’ICTE atorga a les platges que compleixen uns alts nivells de qualitat en els serveis que presten als usuaris.

L’auditoria de qualitat de les platges la realitza una empresa auditora externa que avalua aspectes com la planificació, la promoció de les platges, les infraestructures disponibles, la prestació de serveis, la gestió ambiental, el procés de control i la millora contínua de la platja.

Una puntuació a partir de 6 indica conformitat amb el servei; entre el 7 i 8, satisfacció i entre el 9 i 10, l’excel·lència. Les platges del Varador i el Callao han superat l’auditoria externa, sense cap disconformitat, obtenint una nota de 9,75, per sobre del 9,60 del 2021 i del 9,29 del 2020.

Notícies relacionades

Entre els punts forts d’aquest any es troben les mesures de millora detectades en l’exhaustiva auditoria interna; la millora de la recollida selectiva d’escombraries als xiringuitos i restaurants; la connexió al clavegueram general dels xiringuitos de la platja del Callao; la nova empresa de lloguer de caiacs i pàdel surf, instal·lada davant el canal d’entrada i sortida d’embarcacions a la platja del Varador amb sistemes d’autonomia elèctrica amb plaques solars i estalvi d’aigua, i pel seu treball amb les escoles per a la difusió dels esports nàutics.

Llegeix totes les notícies de Mataró a EL PERIÓDICO Mataró

Temes:

Platges