Del 9 al 28 de juliol

Les Santes Esportives de Mataró tornen amb la 30a edició de la travessia nedant al port

L’ajuntament preveu que més de 9.000 esportistes participin en la vintena d’activitats programades

Les Santes Esportives de Mataró tornen amb la 30a edició de la travessia nedant al port

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les Santes Esportives de Mataró (Maresme) tornen del 9 al 28 de juliol amb un total de 25 activitats programades, 13 de les quals seran obertes per a tots els públics, vuit seran de l’àmbit competitiu i quatre, d’exhibició. Amb un pressupost d’uns 10.000 euros, l’ajuntament preveu que participin més de 9.000 esportistes a Les Santes Esportives.

Aquest any un dels plats forts tornarà a ser la travessia nedant al port, que arribarà a la trentena d’edicions. La prova se celebrarà el diumenge 24 de juliol i comptarà amb dues modalitats: una de 500 metres i una altra de 1.000 metres de distància.

Qui també continua sumant anys a la seva esquena és la Cursa Popular, que arriba a la 42a edició. La carrera tindrà lloc el 28 de juliol i podrà acollir un màxim de 2.500 corredors. Tots portaran un xip que els permetrà controlar el temps dels seus recorreguts i així generar una classificació.

Notícies relacionades

Una de les novetats d’aquest any és que s’inclourà en el programa el Campionat de Catalunya de ciclisme en pista, que se celebrarà el dimecres 27 de juliol al Velòdrom municipal.

Els actes del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple, per coincidència amb el calendari, s’inclouran en la programació de Les Santes Esportives de manera que la ciutadania podrà participar fent metres a la Piscina Municipal i a la Unió Recreativa Laru.

Temes:

Mataró