Concerts en pandèmia

Anna Tréa Trio dona el tret de sortida a la nova temporada de Músiques Tranquil·les de Mataró

  • Malgrat les restriccions sanitàries per la covid, l’esdeveniment mantindrà el format habitual de sopar i concert

Anna Tréa Trio dona el tret de sortida a la nova temporada de Músiques Tranquil·les de Mataró

Músiques Tranquil·les

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Músiques Tranquil·les, una sèrie de concerts que tenen lloc alguns dijous al teatre l’Aliança del carrer Bonaire de Mataró estrena temporada el 13 de gener de la mà d’Anna Tréa Trio. Així, aquesta serà la sisena temporada de l’esdeveniment al Casal de l’Aliança i la dissetena de l’aposta Músiques Tranquil·les.

Des de l’organització recorden que aquesta nova edició, tal com ja va passar amb les dues anteriors, es veu afectada per les mesures sanitàries aplicades per contenir la pandèmia i que, de moment, s’aplica una restricció d’aforament del 70% i la necessitat de presentar el certificat covid per accedir a la sala.

Malgrat aquestes restriccions, Musiques Tranquil·les continuarà amb el format habitual de sopar i concert, «oferint música de qualitat» i que «fa falta més que mai continuar apostant per la música en directe aplicant totes les precaucions necessàries», defensen des de l’organització.

El preu de l’entrada a taquilla per als concerts de Músiques Tranquil·les és de 15 euros. En el cas de les entrades anticipades, per al públic general costa 12 euros, 20 si també es vol l’opció de sopar; i 10 per als membres de la comunitat de Músiques Tranquil·les –17 si s’opta per sopar i concert–. La programació i la compra d’entrades es poden trobar a la web de Músiques Tranquil·les. A més, les entrades també es poden comprar a l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Mataró (carrer Sant Josep, 9).

Anna Tréa Trio

Anna Tréa és una cantant, compositora i multiinstrumentista brasilera amb fortes influències de la música de Bahia. Per al seu primer disc, Clareia, va compondre, arreglar i gravar tots els instruments, i després va viatjar per tot el món fent una gira interactiva que reunia artistes de tots els estils.

Notícies relacionades

Actualment viu a Barcelona i prepara el seu segon disc, produeix bandes sonores per a pel·lícules, espectacles de dansa i teatre, realitza direcció musical per artistes de tot el món, ofereix tallers de guitarra i expressió vocal i corporal. 

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO