Entre Montgat i Mataró

Territori licita la redacció del projecte per pacificar la carretera N-II al Baix Maresme

  • L’actuació suposa una inversió de 18 milions d’euros i es preveu l’ampliació de les voreres i la construcció d’un carril bici

Territori licita la redacció del projecte per pacificar la carretera N-II al Baix Maresme

Departament de Polítiques Digitals i Territori

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Departament de la Vicepresidència de Polítiques Digitals i Territori ha tret a licitació la redacció del projecte d’integració urbana de la carretera N-II al seu pas pel Baix Maresme, entre els municipis de Montgat i Mataró.

L’actuació suposarà una inversió de 18 milions d’euros –la redacció del projecte es licita per un import de 400.000 euros– i pretén transformar la N-II és una via cívica i millorar la connexió dels municipis amb la façana marítima.

L’abast del projecte és de tretze quilòmetres de carretera en què s’incorporarà un carril bici, s’ampliaran les voreres i es reduirà la circulació de vehicles en un únic carril per sentit. També es construiran noves rotondes per millorar les interseccions.

Notícies relacionades

L’actuació s’inclou en el conjunt de mesures per transformar la mobilitat de la comarca en el marc de l’alliberament del peatge de la C-32 i que, en el seu conjunt, estan valorades en 120 milions d’euros. La previsió del Govern és que s’executin entre el 2022 i el 2026.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO