Coronavirus

El punt de vacunació massiu de l’Antic Hospital Sant Jaume de Mataró arriba a les 35.000 dosis administrades

  • El centre compta amb quatre equips de vacunació que «permeten tenir una capacitat per administrar unes 120 dosis per hora»

El punt de vacunació massiu de l’Antic Hospital Sant Jaume de Mataró arriba a les 35.000 dosis administrades
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de dos mesos i mig de funcionament, el punt de vacunació ubicat a l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena de Mataró (Maresme) ha administrat ja més de 35.000 dosis de vacunes contra la Covid-19. Aquest punt es va inaugurar el 14 de maig i compta amb quatre equips de vacunació que «permeten tenir una capacitat per administrar unes 120 dosis per hora», expliquen des del Consorci Sanitari del Maresme (CSdM), entitat encarregada de gestionar el centre hospitalari.

Aquest punt de vacunació massiu funciona de dilluns a divendres, en horari de matí i tarda, i, com en els altres espais de vacunació, per demanar cita ha de fer-se mitjançant la web www.vacunacovidsalut.cat.

«El tipus de vacuna que administren pot ser Pfizer, Janssen o AstraZeneca, depenent de la disponibilitat, i s’està vacunant persones a partir dels 16 anys», expliquen des del CSdM.

Notícies relacionades

Per la seva part, la coordinadora de l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, Miriam Serra, afirma que arribar a aquesta xifra ha sigut possible «gràcies al gran esforç i compromís de tot el personal que treballa en aquest punt de vacunació».

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO