Tecnologia i innovació

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró obren la 21a convocatòria dels premis Creatic

  • Es premiarà la millor iniciativa empresarial i es reconeixeran la millor iniciativa liderada per dones i el millor projecte amb impacte social

  • El primer d’aquests premis està dotat amb 12.000 euros, i els altres dos, amb 6.000 euros

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró obren la 21a convocatòria dels premis Creatic

Ayuntamiento de Mataró

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró (Maresme) han obert la 21a convocatòria dels premis Creatic, dirigits a projectes emprenedors relacionats amb la tecnologia i la innovació. Com l’any passat, s’entregaran el premi Creatic a la millor iniciativa empresarial i, a més, es reconeixeran la millor iniciativa liderada per dones i el millor projecte amb impacte social.

El primer d’aquests premis està dotat amb 12.000 euros, i els altres dos, amb 6.000 euros. Els premiats també disfrutaran d’accés directe a l’incubador d’empreses del TecnoCampus, amb una bonificació del 50% el primer any, i es podran connectar així a l’ecosistema del parc tecnològic, que actualment és la seu de més d’un centenar d’empreses.

Les candidatures als premis es poden presentar fins al 5 d’octubre del 2021. En una primera fase de selecció, un comitè format per representants del TecnoCampus i altres entitats col·laboradores seleccionarà dotze projectes finalistes. Posteriorment, els finalistes hauran de presentar el projecte en un format elevator pitch davant el jurat, que escollirà els guanyadors.

Entrega a la Nit de l’Emprenedoria

Com en les últimes edicions, els premis compten amb el mecenatge de diverses empreses i institucions. Són set en total: Bytemaster (categoria platinum); FYR Legal, Minoryx Therapeutics i Banc Sabadell (categoria gold); CSV Experts (categoria silver); Derecho.com i Palobiofarma (categoria bronze). Amb el seu recolzament, aquestes empreses fan possible la dotació econòmica dels premis, i mostren així el compromís amb emprenedors que fan els primers passos.

Notícies relacionades

Els premis Creatic s’entregaran al novembre, a la Nit de l’Emprenedoria, en què també es premiarà el millor projecte emprenedor d’entre els que plantegen els estudiants del TecnoCampus. També s’entregarà un premi al millor projecte emprenedor en l’àmbit de la formació professional.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO