Actuació conjunta

Un operatiu policial detecta suposada prostitució encoberta a quatre locals de Mataró

Després de les inspeccions, es va sol·licitar l’adopció de les mesures cautelars de tancament immediat de les activitats

Un operatiu policial detecta suposada prostitució encoberta a quatre locals de Mataró
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un operatiu conjunt format per efectius de la Policia Local de Mataró (Maresme), els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional i Inspecció de la Seguretat Social van fer una entrada administrativa a quatre locals de la ciutat on es van detectar «activitats comercials ‘pantalla’ per encobrir presumptament activitats de prostitució», segons va informar el consistori divendres passat, 26 de març.

Del resultat del dispositiu, que es va portar a terme dijous 25 de març a partir de les 18 h, es van obrir quatre actes d’inspecció administrativa de l’activitat comercial on es van detectar diverses infraccions així com «proves de l’exercici d’activitats de naturalesa sexual».

En matèria de treball i seguretat social també «es van detectar infraccions a tots els locals inspeccionats així com irregularitats en matèria d’estrangeria amb tres treballadores detingudes», assenyalen des de l’Ajuntament de Mataró.

Mesures cautelars

Notícies relacionades

Després de les inspeccions, es va sol·licitar l’adopció de les mesures cautelars de tancament immediat de les activitats. També es va traslladar una còpia de l’actuació a l’Agència Catalana de la Salut Pública per a la valoració de la incoació d’un expedient sancionador en matèria d’incompliment de les mesures de prevenció i contenció sanitària per fer front a la crisi sanitària provocada per la Covid-19.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO