Al Maresme

Investiguen uns zulos a Mataró susceptibles d’estar relacionats amb el narcotràfic

  • Els pous es troben a poca distància d’on va embarrancar una llanxa motora la setmana passada

  • La Guàrdia Civil apunta que encara és aviat per extreure una conclusió definitiva i que la investigació «continua oberta»

Investiguen uns zulos a Mataró susceptibles d’estar relacionats amb el narcotràfic
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil està investigant uns zulos trobats al bosc de Mataró (Maresme), molt a prop d’on la setmana passada va embarrancar una llanxa motora, susceptibles d’estar vinculats al narcotràfic, tal com va avançar aquest dijous el diari La Vanguardia. No obstant, fonts de la Guàrdia Civil apunten que encara és aviat per extreure una conclusió definitiva i que la investigació «continua oberta».

Aquestes mateixes fonts sí que reconeixen que hi ha sospites que, tant la llanxa com els zulos, puguin estar vinculats al narcotràfic. «Ningú abandona perquè sí una llanxa així i amb quatre motors nous, però cal basar-se en proves, no en sospites», assenyalen. D’aquesta manera, des del cos policial remarquen que, de moment, s’estan revisant els espais trobats per poder arribar a alguna conclusió.

Notícies relacionades

La Guàrdia Civil investiga des del divendres passat 12 de febrer la troballa d’una gran llanxa a un espigó entre Mataró i Sant Andreu de Llavaneres (Maresme). Així, agents de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim van constatar que l’embarcació estava encallada i abandonada, sense restes personals dels tripulants. Es tractava d’una llanxa semirígida de 10 metres d’eslora i amb quatre motors foraborda.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO