INNOVACIÓ I INDÚSTRIA

L'incubadora Reimagine Textile de Mataró busca empreses del sector tèxtil i la moda

Les 'start-ups' allotjades disposaran d'assessorament de negoci i tecnològic, així com accés a finançament per «fer créixer l'empresa»

mataro

mataro

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El programa Reimagine Textile, que impulsen el TecnoCampus Mataró i Eureca, estrenarà nova incubadora d’empreses a finals d’aquest any 2020. Així, el centre busca empreses vinculades al sector tèxtil i de la moda. Actualment, ja hi ha un total de cinc empreses del sector instal·lades a la incubadora del TecnoCampus, i amb el nou projecte se n’afegiran cinc més que se seleccionaran entre ara i el 18 de setembre.

Les empreses que arribin s’instal·laran en un nou espai actualment en construcció. La nova incubadora proporcionarà espais d’allotjament i equipaments com el plató fotogràfic, espai de showroom, FabLab de prototipatge i sales de reunions.

Així, les start-ups allotjades disposaran d’assessorament de negoci i tecnològic, així com accés a finançament per «fer créixer l’empresa».

Teixits intel·ligents i sostenibles

Notícies relacionades

La selecció d’empreses candidates es durà a terme entre projectes que apostin, entre altres, per: l’ús de teixits intel·ligents, funcionals i sostenibles; wearables; materials innovadors; economia circular tèxtil; digitalització de processos per a la indústria tèxtil o retail; impressió 3D aplicada al tèxtil i moda.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA