DESCONFINAMENT

Mataró activa «agents de suport» per agilitar la desescalada

Els agents són treballadors municipals procedents de diferents serveis

aacc1433-d9de-4c59-9094-a0046daf803a

aacc1433-d9de-4c59-9094-a0046daf803a

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa «agents de suport» amb l’objectiu de garantir la informació i la disciplina necessàries perquè les activitats socials, econòmiques, comercials i de serveis reprenguin el funcionament amb plenes garanties higienicosanitàries.

Els agents són treballadors municipals procedents de diferents serveis. Van començar a treballar el 16 de maig, amb la reobertura dels mercats setmanals per vendre aliments, i es preveu que estiguin operatius fins al 30 de juny.

«Els agents estan rebent formació específica per realitzar les seves tasques», apunten des del consistori. De moment són 23 persones i s’han creat 10 equips de treball agrupats per parelles que es distribuiran pels diferents barris.

Suport en la desescalada

Una vegada es passi a la fase 1 de desescalada, que en el cas de Mataró podria ser a partir de dilluns, els agents «recolzaran l’obertura de les terrasses en els establiments de bar i restauració. Tindran funcions especialment informatives, d’assessorament i de recolzament a les activitats; per exemple informaran i supervisaran les mesures de control d’aforament i de distanciament», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

Els agents treballen de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 21 h, i els dissabtes de 7 a 15 h per donar suport als mercats setmanals.

Més notícies de Mataró a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA