CONVENI ENTRE ADMINISTRACIONS

La Generalitat impulsa la transformació d'una intersecció de la carretera N-II a Mataró

L'actuació consistirà en la construcció d'una rotonda en l'encreuament entre la N-II, el carrer de Sant Felicià i el pas del Cargol

El projecte s'emmarca en el conveni de cessió de la Generalitat a l'Ajuntament del tram de la N-II al seu pas pel nucli urbà

foto 3062706

foto 3062706

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha iniciat la licitació –per un import de 38.000 euros– de la redacció del projecte constructiu per «millorar la canalització del trànsit i la seguretat viària» en un encreuament de la N-II al seu pas pel nucli urbà de Mataró. En concret, el projecte definirà les actuacions necessàries per a la construcció d’una rotonda en la confluència entre la N-II, el carrer de Sant Felicià i el pas del Cargol.

L’actuació «vol facilitar unes maniobres més còmodes i segures en la conducció en aquest encreuament, de manera que millori la funcionalitat i la seguretat en aquest punt de la xarxa per on circulen uns 23.000 vehicles diaris», expliquen des del consistori.

El projecte també analitzarà la reordenació de la carretera N-II amb el carrer de Sant Antoni «de tal manera que sigui compatible amb la nova rotonda», així com el tancament de girs a esquerres existents en la N-II i que es podran vehicular mitjançant la nova rotonda.

Conveni entre administracions

Aquest projecte s’emmarca en el conveni  subscrit pel Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Mataró de cessió del tram de la N-II al seu pas pel municipi i l’execució de diverses obres de millora.

Notícies relacionades

Una vegada el projecte estigui redactat, la Generalitat l’entregarà a l’Ajuntament, en compliment del conveni, per a la seva tramitació.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA