FRENAR LA PANDÈMIA

L'UME desinfecta tres residències de gent gran de Mataró

La Unitat Militar d'Emergències treballa en la neteja dels centres geriàtrics Laia, els Garrofers i el Mirador

eu p etx0aa4mbn

eu p etx0aa4mbn

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Unitat Militar d’Emergències (UME) de l’Exèrcit espanyol  ha arribat aquest dimarts 7 d’abril a Mataró per treballar en la desinfecció de tres residències de gent gran de la localitat del Maresme. Segons expliquen des del consistori mataroní, els equips de l’UME treballen en la neteja i desinfecció de les residències Laiaels Garrofers i el Mirador.

L’actuació de l’exèrcit forma part d’un dispositiu per combatre l’expansió del coronavirus, que consisteix en l’esterilització dels espais que poden ser focus de contagi de la malaltia. L’Exèrcit ja ha intervingut en la desinfecció d’espais de múltiples municipis catalans, com Sabadell, Badalona, l’Hospitalet o Cornellà.

Segons han explicat fonts municipals, la intervenció de l’UME a Mataró ha sigut sol·licitada tant des de l’Ajuntament com des de la Generalitat de Catalunya

900 elements de protecció

Notícies relacionades

D’altra banda, des de la Generalitat van explicar el 6 d’abril passat que també s’havia intervingut a la residència Gatassa, tot i que sense concretar qui s’encarrega de la seva desinfecció. «Estem tancant amb Salut un pla d’actuació prioritari conjunt per a la residència i hem enviat més de 900 elements de protecció per als treballadors», van assenyalar des d’Afers Socials.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA