DURANT LES PROTESTES CONTRA LA SENTÈNCIA

VÍDEO | Agredeixen una agent dels Mossos a Mataró i un altre agent de paisà acudeix en la seva ajuda

Un vídeo mostra com manifestants contra la sentència del procés tiren a terra una policia després d'una càrrega

Els fets van succeir dilluns passat, després de la detenció de Juli Cuéllar, líder de la CUP a la capital del Maresme

intentan-agredir-a-una-mosso-d-esquadra-que-es-salvada-por-un-agente-de-paisano-4-800x450 2 567x340

intentan-agredir-a-una-mosso-d-esquadra-que-es-salvada-por-un-agente-de-paisano-4-800x450 2 567x340

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les protestes contra la sentència del procés han pres força aquests dies a Mataró (Maresme), on, des de fa tres dies, els manifestants han emprèsdiverses accions per mostrar la seva disconformitat amb el dictamen del Tribunal Suprem contra els polítics i líders catalans independentistes presos.

En un vídeo que circula per les xarxes socials, s’aprecia el moment en què, després d’una càrrega policial, un grup de manifestants tira a terra i agredeix una agent dels Mossos, fet que provoca la reacció d’un agent de paisà que comença a donar cops de porra als ciutadans concentrats a la Nacional II de la capital del Maresme.

Els fets van passar dilluns passat dia 14, durant la detenció de l’exregidor i líder de la CUP a Mataró, Juli Cuéllar, per «atemptat contra l’autoritat»,segons fonts dels Mossos d’Esquadra consultades per EL PERIÓDICO.

Notícies relacionades

Per la seva banda, Cuéllar ha descrit la seva detenció com una «acció absolutament deliberada en què els Mossos es van extralimitar» contra la seva persona.Per això, ha interposat una denúncia per «lesions i vulneració dels drets fonamentals»,però no ha entrat a valorar l’atac posterior a l’agent, ja que ell assegura que ja no hi era.

Més notícies de Mataró