CURS 2019-2020

957 nous alumnes comencen el curs acadèmic al TecnoCampus de Mataró

El 15 d'octubre se celebrarà l'acte d'inauguració oficial, amb el catedràtic de la UPF José García Montalvo com a ponent

Seu del Tecnocampus de Mataró. 

Seu del Tecnocampus de Mataró.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus de Mataró compta amb un total de 875 nous estudiants per a aquest curs acadèmic 2019-2020. En un comunicat, l’organització informa que s’han cobert, entre la matrícula del juny i la del setembre, la totalitat de places ofertes. 

Per estudis, el que té més matriculats és el de Mitjans Audiovisuals (130), mentre que Fisioteràpia, amb només vint places ofertes, és la que té la nota de tall més alta (un 9,4).

Les classes del primer trimestre han començat ja per a tots els estudiants de grau, també per als 62 alumnes estrangers, vinguts d’altres països, que fan estada en el TecnoCampus durant aquest trimestre. Cursaran part dels seus estudis en el TecnoCampus gràcies als programes Erasmus i SICUE i els convenis d’intercanvi amb universitats de tot el món. Per països, destaca l’arribada de 15 estudiants holandesos i nou d’alemanys.

En total s’espera que la xifra global d’estudiants de grau (en tots els cursos, tant de nou accés com posteriors), els tres màsters universitaris i els títols propis, se situarà entorn dels 3.600 estudiants.

Màsters universitaris

Entre els tres màsters universitaris oficials, despunta el fort increment de matrícula en el màster d’Emprenedoria i Innovació, amb 44 matriculats, i l’èxit de la primera edició del màster en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims, amb 30 matriculats. Els dos màsters acumulen un 70% d’estudiants provinents de països estrangers, sobretot de la Xina. 

Quant al màster universitari en Atenció Integrada a la Cronicitat i l’Envelliment, té vuit matriculats.

Inauguració de curs

Com és habitual a les universitats catalanes, el TecnoCampus organitza cada any l’acte oficial d’inauguració del curs acadèmic, que aquest any tindrà com a convidat per pronunciar la lliçó inaugural el catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra José García Montalvo. 

Notícies relacionades

L’acte, obert a tota la ciutadania amb inscripció prèvia, se celebrarà el pròxim 15 d’octubre a les 12 h a l’Auditori del TecnoCampus. García Montalvo és professor d’Economia a la UPF i a la Barcelona Graduate School of Economics. Expert en mercat laboral dels joves, ajuda internacional i desenvolupament econòmic, mercat immobiliari i sector bancari, joves, i vivenda i economia catalana. En la lliçó inaugural en el TecnoCampus se centrarà en la temàtica de  «Big Data i el futur de l’economia: promeses, perills i decepcions».

Més notícies de Mataró

Temes:

Universitat