ATEMPTATS TERRORISTES

La Junta de Portaveus de Mataró demana una comissió d'investigació sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils

La declaració institucional, presentada per ERC-MES i Junts per Mataró, va ser aprovada amb els vots favorables d'ECPM-ECG; les abstencions del PSC i els vots contraris de C's

d83ab9f0-8bf0-474a-abaa-fcd1c0be73a1

d83ab9f0-8bf0-474a-abaa-fcd1c0be73a1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Junta de Portaveus de Mataró ha aprovat una declaració institucional per demanar al Govern que posi en marxa una comissió d’investigació sobre els atemptats que van tenir lloc a Barcelona i Cambrils el 17 i 18 d’agost del 2017. 

Segons un comunicat de l’Ajuntament, la petició està motivada arran de la investigació del diari 'Público', que va posar de manifest la relació entre l’imam de Ripoll i el CNI. Una informació que la Junta de Portaveus de Mataró considera que s’ha d’"aclarir a la ciutadania".

Notícies relacionades

La moció, presentada per Esquerra Republicana i Junts per Mataró, s’ha aprovat amb els vots a favor d’aquests grups i els d’En Comú Podem Mataró; les abstencions del PSC i els vots contraris de Ciutadans.

El text íntegre de la declaració institucional

"Aquests últims dies, el diari ‘Público’ està traient a la llum els resultats del seu treball d’investigació sobre els atemptats dels dies 17 i 18 d’agost a Barcelona i Cambrils.

Més notícies de Mataró