UNA PERSONA ARRESTADA

Els Mossos detenen el presumpte autor del tiroteig a Mataró

Els fets van passar dijous a primera hora de la tarda, al barri de Rocafonda, on una persona va resultar ferida de poca gravetat

mataro1

mataro1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat, cap a dos quarts de nou de la nit, el presumpte autor dels trets que va causar un ferit lleu a primera hora de la tarda al barri de Rocafonda de Mataró. 

Cap a dos quarts de quatre la policia va rebre un avís advertint que hi havia hagut un incident amb trets a l’altura del carrer Poeta Josep Punsola, al costat del carrer Pablo Picasso. 

A causa del tiroteig,va resultar ferit lleu un home de 43 anysque el Servei d’Emergències Mèdiques va traslladar a l’Hospital de Mataró. 

Segons fonts coneixedores dels fets, el projectil no li va impactar directament, sinó que li va fregar lleugerament el cos després d’impactar en un altre element.

Els Mossos han informat a EL PERIÓDICO que el detingut es troba sota dependències judicials.

Segon tiroteig

Aquest és el segon tiroteig al barri de Rocafonda de Mataró en mig any. A finals de gener, els Mossos van detenir un home per haver disparat contra un altre en ple carrer, molt a prop del lloc on s’ha produït l’incident aquest dijous. 

Notícies relacionades

Aquell dia, dos homes havien discutit, en una baralla que va acabar amb un ferit per una ganivetada i un altre per arma de foc.

Més notícies de Mataró